![]() |
Razer Tarantula Hitna Pomoc
Imam tarantulu i programirao sam je i sve to ali help kad palim pilu ne mogu uci u bios jednostavno je ne prepoznaje!!! apsolutno nista ne mogu sa njom dok ne udem u windowse pomagajte:stoopid:
|
probaj u biosu staviti legacy support ili keyboard usb allow uglavnom tak nes a ak nece onda uzmi tipkalicu za 7kn i udji u bios :D
|
Moraš ući u BIOS i namjestiti da podršku za USB tipkovnicu pruža BIOS, a ne OS.
U AwardBIOS-u ta se opcija nalazi pod Integrated Peripherals i izgleda ovako: http://www.imagesforme.com/out.php/t17075_IMG0112.JPG Jedini je problem što moraš kupiti PS/2 tipkovnicu da bi uopće ušao u BIOS, pošto je USB tipkovnica ako se ne varam po defaultu podržana preko OS-a. |
Uzmi si onaj prelaz sa USB na PS/2 i to je riješeno. Ako ti onda tipkovnica nepodržava fićure svejedno si ga nabavi za slučaj kad moraš ući u bios. Lako i bezbolno
|
Sve mi je namjesteno u biosu ali vidis to da stavim na na bios da pruza tipkovnicu to bi moglo pomoc sad cu vidjeti pa se javim. Jos jednom hvala. Tipkovnica je luda skroz i vjerujte vrijedi te pare 670 kn ali samo ako igras zahtjevne igre gdje se koristi masu tipki za oruzja i tako te stvari.
|
ček, ona nema pozadinsko osvjetljenje??
|
Ej ja probo sve i nemam u biosu tu opciju da mi usb pruza bios neznam sta vise jedino ono da stavim usb na ps/2 ali ona ima 2 usb a to znaci da je jedan iskljucivo za nju a jedan zaro jer ima periferija po samoj tipkovnici. Probam ja tako onda!!! GABRE nije ti back light. Ali je cudo samo sto moras imati na mbo opciju kao sto kaze i kao sto se vidi ta opcija u postu iznad da stavis na tu op. da ti usb pruza bios a ne os!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:33. |