|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
umrežavanje 2 raćunala paswrd
umrežija san 2 raćunala po upustvima sa neta prvi put to radin.raćunala su se povezala ali traži paswrd za ulazak u drugo raćunalo .nisan nigdi postavlja nikakvi paswrd. 4 puta san ponovija povezivanje uvik traži paswrd. di falivan pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
O kakvom se točno povezivanju radi? Mozda Remote Desktop? Uglavom mislim da trebao na onom racunalu na koje se spajas u Control panel---User accounts staviti pass za taj acc i kada te zatrazi pass za spajanje ukucas taj... Jasno? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Stavi pass na svaki komp, meni drugačije nije išlo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
hvala . provat ču |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako je remote onda ti samo stavljanje pass nece biti dovoljno nego moras napraviti i ovo : D-klik na my computer / properties / remote i staviti obje kvacice (mislim da MORAJU bi obje nisam siguran)
![]() |
#7 |
Premium
|
napravija san sve to ,ali i dalje traži paswrd za spajanje sa drugin raćunalon.paswrd neman na nijednom raćunalu a kad san napravija paswrd na obadva raćunala neotvara .vjerovatno san nešto izbuca provat ču ponovo od poćetka. Zadnje izmijenjeno od: toni36. 12.01.2008. u 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=89504 kad san napravija po ovome upustvu dobija san grešku ka šta je kod SniperWolf . Davanje pristupa preko mreže za Everyone: "Control Panel" -> "Performance and Maintenance" -> "Administrative Tools" -> "Local Security Policy" Odaberi "Local Policies" -> "User Rights Assignment" Postavka "Access this computer from the network" mora sadržavati "Guests" and "Everyone" ovde mi neprihvaća Guests |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
kako da dodan Guests . add user or grup neprihvaća. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Kako ti ne prihvaća Guests, jel ti baci kakvu grešku ili što? Ako ti ne prepoznaje Guests kad ga upisuješ u onom prozorčiću od Add user or group, onda pod Object types uključi Groups. Tad bi morao vidjeti i Guests grupu. Jedino ako nisi što drugo disejblao po samim Windowsima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Halo, ljudovi... Nikad ne davat dopustenja na EVERYONE, pa čak ne ni na guest! Radije napravite nove accounte i onda njima dajte dopustenja... Tonci... Daj pliz reci za sto ti treba, lakse cemo ti objasniti... Da li ti treba remote desktop ili samo pristup nekim resursima (fajlovi i folderi) drugog kompa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
evo ovako razje.. san oba 2 kompjutera mora san reinstalirat windowse na obadva konpjutera.windovsi su xp pro sp2.tija bi povezat konpjutere da mogu pribacit sa 1 na 2 igre ,glazbu. prova san sa CroosLoop ali gubi konekciju vjerovatno prevelike datoteke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobro, jes li prvo odredio za oba kompa koje su im IP adrese? Jesi li na diskovima postavio da se mogu sherati? Jeli se radi na kraju o Remote Desktopu? Jeli imaju istu workgroup? Firewall maknut? Dopuštenje za remote pristupanje? Jesi li pročitao upute na PCe, i potražio tutorial na yubitu? Odgovori jasno na ova pitanja i onda se moze dalje! ![]() I neznam sta je CroosLoop ali ako puca onda je mozda problem u mrežnim karticama ili kabelu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
LOOL!!!Alo sto svi komplicirate i pravite se pametni?Trazi ti password zato jer nista nije stavljeno na sharing i to je normalno da trazi...Znaci Stavi folder iz kojeg hoces prebacit na sharing ili stavi cijeli disk..To napravis ovako, desnom tipkom misa na folder koji hoces sherat pa properties, pa ides na sharing i kliknes na ovo "If you understand the risk bla bla.." zatim na ovo "share this folder on network" ,kad to kliknes comp ce sam odradit sto treba ti klikni aply i to je to..Sad mozes uc u drugi comp..Ista stvar je i za tvoj comp!Znaci onaj folder u koji zelis uc mora bit pod sharing! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
slažem se s extazijem, ,koji windowsi su na oba kompa??i ja sam je namučio dok nisam uspio umrežit vistu i xp sp2,ko je reko da ne davat permsion za everyone,ja sam to napravio i proradilo,ne kontam zašto ne davat kad imam komp i book žicom umrežen. toni36 daj screnhot error iako mislim da ti kaže što je imeni govorio,access i denied,contact you administartot bla bla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
najprije zahvaljujen svima na pomoći.radin 12 sati dnevno pa neman vrimena za konpjuter.provat ću sad ponovo po upustvu rak-a sa ovog foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
poveza san raćunala exstacy je bija u pravu.radija san po rakovom upustvu zone alarm san iskonfigurira po rakovom upustvu.šta se tiće sigurnosti koliko je to moguće napravit može savjet. da napravin po ovome upustvu -http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=89504 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
E bro..Dodaj me na msn ako hoces ja cu ti sve pomoc i objasnit kako sta da napravis...A ako treba doc cu ti doma sve podesit, jer sam isto iz Splita..Javi mi se na pm sta ti treba i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|