|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kako biti mocniji od admina u windowsima xp
Ako ste mislili da je admin bog i batina na windowsima prevarili ste se... ![]() ![]() Evo da objasnim kako da imate vece ovlasti od admina bez brisanja, probijanja ili mjenjanja admin passworda i ostalih gluposti... 1. start 2. run 3. upisati cmd i stisnuti enter 4. upisati ovu naredbu:at xx:xx/interactive "cmd.exe" 5. umjesto xx:xx napisite vrijeme koje vam pokazuje windows sat ali za jednu minutu unaprijed tj ako vam je sad 15:23 vi napisite 15:24 6. stisnite enter 7.pricekajte da ta minuta istekne i onda ce vam se otvoriti novi naredbeni redak 8.nakon sto vam se otvori novi naredbeni redak ubijete proces explorer.exe 9.u naredbenom redku koji vam se je pojavio napisite ovo: cd, pa enter 10 napisite explorer.exe da pokrenete explorer kad se pokrene kliknite na start i pogledajte gore na vase ime logirani ste ko system sad bi trebali moci mjenjati password od admina i imati vece ovlasti.... ![]() EDIT: evo bila su dvije greske... ispravljeno...
Hacking is not a crime, it's a state of mind Zadnje izmijenjeno od: franky. 11.01.2008. u 21:27. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
meni ovo ne funkcionira i vec zapne tamo di triban upisat sat.Kaže da je kriva komanda ili tako nesto |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect. tu mi grešku javalja.... zna li netko pravilno koristiti ovu naredbu? edit: mislim da treba u command prompt upisat: at xx:yy/interactive "cmd.exe" ali onda mi ispod kaže : Added a new job with job ID = 1 Zadnje izmijenjeno od: kasko. 11.01.2008. u 19:41. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
i kad se on pojavi prekines proces explorer.exe i onda u tom novom naredbenom redku upises cd pa enter, explorer.exe pa enter odes na start i trebao bi biti logiran kao system...... ako nece restartaj komp pa probaj onda....
Hacking is not a crime, it's a state of mind Zadnje izmijenjeno od: franky. 11.01.2008. u 21:50. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Vau, još jedna nepotrebna stvar..evo banana http://www.wpclipart.com/food/fruit/...ana_peeled.png
#6 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Meh, elevation of privilege koji je odavno ispravljen. /closed |