![]() |
kako biti mocniji od admina u windowsima xp
Ako ste mislili da je admin bog i batina na windowsima prevarili ste se...:D:D
Evo da objasnim kako da imate vece ovlasti od admina bez brisanja, probijanja ili mjenjanja admin passworda i ostalih gluposti... 1. start 2. run 3. upisati cmd i stisnuti enter 4. upisati ovu naredbu:at xx:xx/interactive "cmd.exe" 5. umjesto xx:xx napisite vrijeme koje vam pokazuje windows sat ali za jednu minutu unaprijed tj ako vam je sad 15:23 vi napisite 15:24 6. stisnite enter 7.pricekajte da ta minuta istekne i onda ce vam se otvoriti novi naredbeni redak 8.nakon sto vam se otvori novi naredbeni redak ubijete proces explorer.exe 9.u naredbenom redku koji vam se je pojavio napisite ovo: cd, pa enter 10 napisite explorer.exe da pokrenete explorer kad se pokrene kliknite na start i pogledajte gore na vase ime logirani ste ko system sad bi trebali moci mjenjati password od admina i imati vece ovlasti....:D EDIT: evo bila su dvije greske... ispravljeno... |
meni ovo ne funkcionira i vec zapne tamo di triban upisat sat.Kaže da je kriva komanda ili tako nesto
|
The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect.
tu mi grešku javalja.... zna li netko pravilno koristiti ovu naredbu? edit: mislim da treba u command prompt upisat: at xx:yy/interactive "cmd.exe" ali onda mi ispod kaže : Added a new job with job ID = 1 |
Citiraj:
i kad se on pojavi prekines proces explorer.exe i onda u tom novom naredbenom redku upises cd pa enter, explorer.exe pa enter odes na start i trebao bi biti logiran kao system...... ako nece restartaj komp pa probaj onda.... |
Vau, još jedna nepotrebna stvar..evo banana
http://www.wpclipart.com/food/fruit/...ana_peeled.png |
Citiraj:
|
šteta jer to se nemože koristiti kad imaš limitiran account na xp-u.... a kao admin je to skoro pa nepotrebno
|
Meh, elevation of privilege koji je odavno ispravljen.
/closed |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |