|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
HT modemski ulaz=banana?
Ima li netko problema sa modemskim/ISDN upadom na HT? Meni neće pa neće... Sad na Carnetu al tamo nedaju ISDN multilink :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
redovito održavanje
HT korisničkih živaca... Sad sve radi bez greške... do slijedećeg održavanja... Isprike svima - nisam dugo bio na ISDN-u... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
meni se u zadnjih petnaestak dana to dogadja s carnetom puno je teze dobit vezu kao da odjedanput imaju ili duplo vise korisnika ili duplo manje ulaza
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Ali ako imaš ISDN puno je lakše spojiti se,jer mu treba oko sekunde da provjeri dostupnost ulaza,i onda ponovo... Dok ne uspije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja često imam problema sa HTom (ali rijeđe nego s Carnetom. Ali nije da se žalim, jer koliko para tolko muzike, a za 10 kuna po satu bogme želim da se spoji isprve i točka). BTW Carnet podržava multilink ako podigneš dvije carnet veze (sa dva različita usera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja se na HT uopće ne pokušavam spojit već 3 mjeseca, spajao me svaki 15 put. Na Vipu mi se spoji svaki 3. put ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|