|
![]() |
#31 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Nemoram stavljat prst na pcb, stavim ga na VRM heatsink i mogu ga drzat dokad zelis. Nije vruc. Edit: Ne kuzim kome si replicirao? Nauci kvotat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Nino pa očito je da se obratio Zmalamuthu ne tebi @Zmalamuth daj ne pričaj bezveze, ja trenutno na svojoj imam vf900 i temo idle mi je 55, u loadu max 70, mogu imat i manje ali neću jer bitnija mi je tišina od temperatura |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
okej, problem se vratio iz cista mira nista nisam dirao samo sam stavio fan da radi na 45% (temp u idle je 39C, pod opterecenjem 72-73C) vec me pocinje zesce iritirati, nadam se da ce se to ispraviti u 7.12 driverima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Leteći medvjedić
|
Nisam rekao da lažeš u vezi svojih temperatura nego glupost je tvoja izjava da se "sad vidi zašto su bile tako jeftine". (sad vidio da je čudno ispala moja rečenica pa isprika zbog toga) PS Evo uspjela mi se spustit temp. na 40 idle, sad sam zadovoljan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Lud76. 18.12.2007. u 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Inquisitor DeathWatch
|
Evo jos jedne slikice. ![]() @lud76 ja se isto ispricavam, mozda moja izjava i nije bila bas primjerena. Nisam htio reci da je tvoja grafika losija od moje, bacijo sam izjavu polu u zezanciji, ali ocito sam pogrijesio. Glavno da grafa svima radi i da su svi zadovoljni sa grafom. ![]() Meni je drago da nakon 3 ATI-a i cetvrta grafika ce biti ATI. I da sam naravno ja zadovoljan sa njom. ![]()
![]() |
#39 | |
Leteći medvjedić
|
Citiraj:
![]() Ma super radi grafa dok ju se lijepo zamoli ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
Citiraj:
"tried to shift into a Sapphire card but the problem still exists. Well, basically it shows in about every game I've tried. In 3DMark06 as corrupted textures, in Crysis and Diablo 2 as stretched/disappearing objects etc... quite frankly, I'm starting to get... pissed off! " + "From reading up on the new cards in forums the past 2 weeks I have seen repeated refrences to problems with Qimonda memory and artifacting. Most of the chips I was aware of were on 8800GT's but in some recent reviews I saw pics of new ATI cards that also had Qimonda modules. " + "I had this same exact problem with my Sapphire x1800xt. Never figured out what was wrong with it." da li je to do losijih memorijskih modula na ATI karticama pa se taj problem zna cesto dogodit ili sta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
...ruku u vatru da je do drivera.. ![]() ![]() znaš šta je weird..šta mi se javilo 5,6 ljudi sa 3850 i 3870 kojima radi perfektno..bilo Club3D,Gecube..Sapphire...nebitno..stvarno da radi nikad bolje..kažu da koriste omege..bazirane na 7.11ticama.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Evo, imam bas tu club 3d iz Hgspota i catalyste 7.11 i nikakvih problema nemam. Isprobao sam je na XP+SP2, Vista 32 i sad na Visti64 i svi sistemi mi rade odlicno, nikakvi artefakti niti ista slicno... I trazio sam te warcatse da ih isprobam ali ne mogu naci 64 bitne novije, pa ako imas link... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Inquisitor DeathWatch
|
![]() |
#45 |
Banned
|
...pogledaj na kutiji sastrane..imaš trial bon za pečenjare u vrijednosti 10 eura, i piše Balkan Edition...ja vidio...Klub3D....Gekjub,Safir..obično sinkronizirani prijevod..proizvođača... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
Citiraj:
ima samo 7.10 a taj lik sto radi omega drivere u posljednjih godinu dana jaaako kasni sto se tice drivera (koja 4mj su mu trebala da uopce izda drivere) sto se tice XG warcats drivera, koliko vidim zadnji updejt na njima je napravljen prije godinu dana.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
Citiraj:
a omege,da..7.10..moj lapsus..kasni,a čuj..a opet svi su mi bolji nego catalysti..živo me zanima kad sklepam komp šta će bit...sad kad ne budem mogao XP uopće instalirat ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
updejt artefakti mi se pojavili u demou The Witcher (iste boje kao i u UTeu) ali samo na jednom dijelu, lol tamo u uvodnim scenama kad furaju lika u kolicima u onaj dvorac tamo mi je ujedno i najmanji FPS bio, ispod 30... ako se nista od toga ne ispravi u novim driverima onda ce mi stvarno graficka postati prioritet trenutno mi je maticna ili napajanje (posto mi se komp stalno gasi i pali sam od sebe a znam da memorija nije kriva posto prolazi memory testu) :F |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
definitvno probaj neko drugo jace napajanje |
![]() |
![]() |
#56 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Meni se Sapphirka samo jednom zbagala, u Witcheru, na onom tulumu kad po*ebeš princezu Addu, kod prelaska iz jedne u drugu sobu sam je odjednom sve počelo blinkati ko ludo. nakon restartanja igra nije više bilo problema. ![]()
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#58 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na tvom mjestu, ja bih bacio na usb stick ili izvukao na papir par takvih screenshotova pa im ih odnesao.
![]() |
|
|