|
![]() |
#11191 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
pozdrav od bolesne zderonjice ![]() imam visoku temperaturu, jucer sam zavrsila na hitnoj sa 38,8 i sad sam na sumamedu i caju ne osjecam nikakve okuse, osim slatkog...a mama mi je bila danas i napravila domacu govedsku juhicu, svinjsko pecenje i krumpire i zelenu salatu jela sam na silu jer mi nista nije fino...tj sve mi je kao da jedem karton ![]()
![]() |
#11193 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@matesonik...dud that is kinda gay ![]() ovaj..evo došlo iz zagorja mala pošiljka http://www.max-save.org/images/298783DSC00895.JPG **56K** na slici je samo dva deci vinćeka i jedna kobasa od 40cm (@matesonic ![]() imamo preko 45metara kobasica ![]() ![]() ![]() @flare...nema onog kaj kokošija juhica ne lijeći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11194 | |
prcknedl
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11195 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Samo ti lijepo lupaj po domaćoj juhici, navečer možeš slobodno umjesto čaja skuhat i malo vina ![]()
![]() |
![]() |
#11196 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Jučer navečer u Sarajevu, ćevapdžinica Mrkva ( to je liku prezime !? ), navodno najstarija u gradu : 10 ćevapa i velika pljeskavica, sve skupa s dvije polovice lepinje + luk i kajmak, poslije toga Sarajevsko pivce, ali ne u čevapdžinici, jer Mr. Balantine ne drži alkohol, već sam kao pravi driver bauljao po snježnom gradu na -10 C, s vrećicom u kojoj su dva koraka sudžuka, tražio kiosk s pivcem... ![]() Da ne bi samo sirota Flare bila bolesna, jutros u hotelu doručak : kajgana na sumnjivoj masnoći s još sumnjivijim sirom, hrenovke lijepa izgleda al' varljivih sastojaka. ![]() Posljedica : sraćka putem do Međugorja... ![]()
![]() |
#11197 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11198 |
driver
|
![]() |
#11199 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Je stari, samo ti naleti i ubaci si mob za svaki slucaj 098-558-196 ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11200 |
Pod naletima kopita zla
|
trebam neki prijedlog za današnji gablec. vec mi je dosta polija, čajnih, kulena, riba, pašteta, jogurta, pica, pohanih sireva, lignji itd... ajde neka netko da neki prijedlog za današnji gablec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11201 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11202 |
Super Moderators
|
Ja sam se već naručio za jednu picante ![]() Danas suhi ručak-dva para domaćih šarf kobasa samo malo dimnnjenih budem skuhao sa par jaja. Hren. Raženi.
![]() |
#11203 |
driver
|
tko se dima ne nadimi...
Rekao bi neupućeni promatrač, gle, neka krpa visi a ispod nje stari dimnjak i Cigo nešto ordinira...no, gle vraga, kad se krpa zadigla uz pomoć starog zagorskog naoružanja, ukazaše se divni prozori... ![]() Objašnjenje: portabl platnena pušnica tj. PPP , vlastiti izum i izvedba za 120 kn. plašt ![]() rukovanje prigušnicom ![]() hardware ![]()
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 17.12.2007. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11205 |
Super Moderators
|
Citiraj:
Aaaaa...to je dakle ono kaj si nam pričal na Žderama-dobro si se snašel, svaka čast ![]()
![]() |
#11206 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Panoramix, si ikad metnuo krvavicu pod dim? NJAM na kub! Al sam jedno dimljenje, ne znam kaj to "jedno dimljenje" točno znači tbh, jedan dan il se to nekak drugačije mjeri, al onak... dani krvavica koji su mi uvijek bili blah sada su OMG yes yes kada ih jedem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11207 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pošto je večera ipak najvažniji obrok dana (nama gamerima i surferima), evo jednog prijedloga. Napomena, jaja moraju biti mekano kuhana da se malo razliju po kruhu, a između njih i kruha fini margarin Rama. Malo čajne kobasice z`dežele i crvenog luka. ![]() ![]() By tomasini
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 17.12.2007. u 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11209 |
Super Moderators
|
Ja sam danas mislio poŽderati koje kuhano i kobasu ali sam se bio predomislio i samo lupio kobasu i špek malo na tavici i preko toga 4 jaja...taman ![]()
![]() |
#11210 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
jedem svoju porciju zobenih.... odma na to ide shake + proteini i sve zalijemo sa kavicom.... dobar tek! ![]()
![]() |
#11211 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Jedem zdravo i prirodno. Upravo gablam kiselu repu sa grahom i raženim kruhom. Istina da je malo bljutavo kad nesmem slano i nema mesa u nutra, ali je u svakom slučaju bolje od pahuljica i shakea s proteinima.
![]() |
![]() |
#11213 | |
R.I.P Mitzek
|
Citiraj:
pozz ![]()
![]() |
![]() |
#11214 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mitzek pazi da i ti ne naje... sa ovim izjavama :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#11215 |
R.I.P Mitzek
|
za kaj?sad sam smazo pol kile susene sunkice 250g posnog tak se hrani..... a onda aj pogodi shake(haha)dobar tek! ![]()
![]() |
#11216 |
Super Moderators
|
Lagana večera-ostatak pečenja, ajvar i raženi ![]()
![]() |
#11220 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
evo ja malo dolazim k sebi ![]() ![]() sutra se vraćam na posao ![]() ![]() ![]() sutra imamo neki božićni party i to u onom restoranu od nogometnog kluba u kranjćevićevoj....bumo vidli kaj bu bilo tam za klopat ![]()
![]() |
|
|