|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
powercolor radeon x1650pro problem...
Dakle,kupio sam ovo prvenstveno zbog COD4...Agp je.. Konfa mi je inace athlon 2500+,768mb rama,ASROCK K7S8X...bla bla...Stari je nekaj skombinirao i slozili smo taj kabel za napajanje,i grafa super radi i sve to...DOK ne pokrenem igricu... ON je igrao oko 1 h, i nije bilo problema...Ja pokrenem COD 4 i sve super radi,bez zastajkivanja oko 5 minuta... i odjednom se sve zamrzne,ne mogu nista,komp ne reagira i na monitoru se ispiše INPUT NOT SUPPORTED i potom se monitor ugasi,a ja moram restartat komp...Probao sam igrat i COD2 koji je prije normalno radio,i njega sam mogo igrat dulje,ali opet ista stvar... Jel zna netko mozda u cemu je problem? I kako ga rijesiti? Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Grafa je najvjerojatnije riknula...Iste simptome je imala jedna moja 2600Pro, reklamirao, dobio drugu koja je zbog istoga na reklamaciji ![]() Uglavnom, ja bi Powercolor izbjegavao u širokom luku.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hmmm..Da,i ja sam je danas reklamirao u Ve-mil i rekao mi je lik da je moraju ispitati...Nadam se da mi je nece uvaliti istu tu natrag jer sam sve isprobao...Hvala na odgovoru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Dakle...Dobivena je nova graficka...nakon 8 dana!! i opet ista stvar...prestrasno...mislim da cu je zamijeniti za hd 2600... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Imaš malo niže moj post "9800pro vs 1650pro". Probaj se poigrati sa driverima.Očito da je podrška za AGP u banani.Meni sa nekim driverima neke igre rade super ,a sa drugim isti problemi kao kod tebe. Mislim da ti ni 2600 neće riješiti problem. Probaj sa war cats i omega driverima kako su neki dečki savjetovali. Javi rezultate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ovako...uzeo sam hd2400 i sve super radi u cod4...igrao sam sat i pol i radilo je... U dvojci do sada me bacilo van 2 puta...i to se samo odjednom slika zamrzne i napise mi "no signal" na monitoru i monitor se ugasi...ne kuzim u cemu je problem...ovo je vec treca graficka...driveri su sa cd-a jer catalyste ne znam koje da skinem a 7.11 ne mogu instalirat jer mi oduvijek javlja neku gresku... Vise stvarno ne znam u cemu je problem,jer ne vjerujem da je u 3 graficke... Help,please? -najnoviji driveri su na maticnoj za agp i za monitor su isto tako najnoviji..-omega driveri i oni drugi mi jednostavno ne rade...- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|