|
![]() |
#91 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja još ne mislim mjenjati ploču pa bi mi taj 2500+ bio baš fina nadogradnja. Množitelj je otključan, overclock je čisto ok. A najbitnije-dela na maloj voltaži, meni je baš to ono kaj mi se sviđa. Meni bude bratić javil ili večeras ili sutra ujutro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
A joj ovo moje nebu tak brzo ja se nadam do pocetk tjedna jel isto imam posla sa tipom kaj nema pojma o tome pa on mora pitati joj jednog tipa pa onda znas kak to ide. inace ovo ce biti proc odlicna nadogradnja sve dok ne padnu cijene XP-64. mislim taman bu onda za mjenjat.
![]() |
#93 |
dim je pravi
Datum registracije: Nov 2001
|
Zvao rođaka u njemačku i pristao je da naručim na njegovu adressu i isto tako pristao je to donit do zagreba normalno da mu tribamo platit troškove puta on inaće živi u regensburgu To je na granici sa Austrijom. Di su najjeftiniji procesori i ko hoće te zvijerke. Ako se nitko ne javi meni dolazi za Uskrs |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
A kaj je s mojim DLT3C, ca id a se nmres mrdnut imas vjerojatno u 24 sata vremana za nac racun od poste i poslat mi btroj posiljke ( ako postoji) tak da zanm kaj je. Daj mi vise reci kaj je s tim procom a ne da ja cekam i cekam kao zadnji kreten! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|