|
![]() |
#11131 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Hm nije bas prigodno (u biti totalni je OT) ali vidim da se ovdje prica o nekoj hrani, pa evo - cura mi dobavlja iz Dubrovnika maslinovo ulje, suhe smokve i domacu rakiju pa ako koga zanimaju takvi juznjacki oblici hrane a iz Zagreba je, moze na PM ili vec nekako cemo se dogovorit. ako je post promasen brisite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11132 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
buljo - ona pizza izgleda izvrsTno ![]() ![]() ja bih da znam napraviti domače tijesto za pizzu ![]() enivej, danas je sarma na redu, sa suhim mesom ![]()
![]() |
#11133 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Lista za ždere, 7.12.2007. Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja") Rak Zunzara Buljo aka 100kg man ZWeR (zwer54) Panoramix( bilo je vrijeme...) Vuco Wolverine vga killer aka nedajte mi komponente u ruke Alengrosevic Matesonik Van Klomp Ja sam tamo najvjerovatnije već od 16.00-16.15 a Žderanje je oko 17.30 tako da i radni ljudi stignu na vrijeme ![]() Sisa-budemo popili koju Žuju i za tebe, znamo kako ti je kad si u kućnom pritvoru i moraš gledat nominacije za BB ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11137 |
Super Moderators
|
Lista za ždere, 7.12.2007. Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja") Rak Zunzara Buljo aka 100kg man ZWeR (zwer54) Panoramix( bilo je vrijeme...) Vuco Wolverine vga killer aka nedajte mi komponente u ruke Alengrosevic Matesonik Van Klomp Horza Ja sam tamo najvjerovatnije već od 16.00-16.15 a Žderanje je oko 17.30 tako da i radni ljudi stignu na vrijeme Sisa-budemo popili koju Žuju i za tebe, znamo kako ti je kad si u kućnom pritvoru i moraš gledat nominacije za BB ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
![]() |
#11138 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Dođoh, vidjet, nažderah se. Ubio sam se ko pajcek, one klobase su bogovske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11139 |
Super Moderators
|
Bilo je dobro, klopa je bila ok. bilo je tolko da se nije ni moglo pojest sve... Zagorska juha od gljiva i krumpača, dinstano kiselo zelje, restani krumpač, buncek i pečenice. Sa strane još pomfač i pohanci. Panorama je donesel i bažul šalatu ![]() I meni povrtnicu i žutu mrkvu-zahvaljujem ![]() Bilo je i novih Žderonja a navratila je i Fallen Madonna with the Big Boobies pohvalit se novom grafom, Mitzek, Gabre, Bude, Zed... Ostatak klope smo donirali jednom izgladnjelom biglu-nadam se da Masni nije putem ogladnio ![]()
![]() |
#11140 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
apeliram da sljedece zderonje budu za neparni broj tjedana. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11141 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ufff ja se ubio ko zvijer ![]() Kasnije sam se našao sa boljom polovicom pa je ona uzela kebab kojeg nije mogla skroz pojest pa sam morao ja, jedva sam disao ![]() Puno klope je bilo.. Ali meni je falio amdejac ![]()
![]() |
#11144 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
cini mi se da nije nitko nista slikao tako da nis od toga... a doma se pesek zalio da kaj mu nisam donio i malo luka uz one ostatke... ![]() Klopa je bila odlicna, najeo sam se ko car. jos me nazvali i najvecim zderonjom, pojeo sam vise od Bulje ![]() Buljo, sljedeci put revans.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11146 |
Super Moderators
|
![]() |
#11148 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
sys - sakrij se negdje ![]() enivej, upravo sam se vratila s trešnjevačkog placa nakrcana blitvom, krumpirom, oslićima, kristalkom, narandžama, domaćim kukuruznim kruhom ![]() danas ću osliće s blitvom i krumpirom a za sutra planiram pohanog piceka, rižu i kristalku ![]()
![]() |
#11149 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
dobro jesan lipo rekal da neki malo poslika se to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11152 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Žderonje su bile prva liga.... hrana odlična, meni savršen.... iako nas nije bilo puno atmosfera je ko i uvijek bila savršena, jedino kaj se ekipa pokupila dost rano pa smo samo Jelc, Daddy (aka The New Modernator) i ja do negdi 23h a produžili smo koju minuticu razgovorom izvan bakine kuhinje dakle sve u svemu...bilo je A-OK P.S. imal sam ja fotić al mi se nije dalo ić do auta po njega...a ionak smo odma zaronili u kobasice, dinstano zelje, krumpač i naravno panoramixov grah :P
![]() |
#11153 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Pu-ajceki jedni sto niste slikali ![]() Ja se bas nadao da cu slinit...a ono stanga, sram vas bilo svih odreda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11154 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Meni je ovakav meni baš pasal, još da je bila i koja krvavica bilo bi savršeno ![]()
![]() |
![]() |
#11157 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo da vam pokažem žderačinu otprije 2-3 tjedna ![]() http://img80.imageshack.us/img80/1294/img0210du0.jpg http://img253.imageshack.us/img253/5461/img0211op1.jpg http://img80.imageshack.us/img80/4121/img0213mr5.jpg http://img253.imageshack.us/img253/7945/img0216gc1.jpg http://img80.imageshack.us/img80/6703/img0217fj3.jpg http://img204.imageshack.us/img204/6015/img0218ka4.jpg http://img253.imageshack.us/img253/195/img0219ts5.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11158 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo da se javim, zbilja mi je žao što nisam mogao doći i odma se isprićavam šta se nisam pojavio, no zadnjih dana nisam imao vremena pratiti previše forum, pa tako nisam znao koje je vrijeme termina, ja sam mislio da ce to bit oko 20h... A nisam došao jer sam ja još radio na terenu dok ste se vi svi vec skupili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11159 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
Baš bi mi dobro sjelo sad za doručak ![]() Citiraj:
A ništa, budeš došao drugi put
![]() |
![]() |