|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Ne radi mi komp
evo od jutros komp mi nece da se upali i sa matične dolaze oni zvukovi.1 dugi pa 2 kratka.pročitao sam da je to problem sa grafičkom i/ili monitorom. sa monitorom mi sigurno nije problem pa ostaje samo grafička.model je x600xt-td 128mb.jučer san je iša malo kloknut pa se bojin daje prigorila... ako imate neko rješenje vičite,jer je hitno...ako mi mozete preporučit novu grafu do jedno 500-600kn,moze i polovna bio bi zahvalan... ![]() ![]() edit:konfa je:A8NE-FM,A64 3000+,x600xt,1gb apacer,cl x-fi. Zadnje izmijenjeno od: t3chno b0y. 02.12.2007. u 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
600kn 7900gs a inace probaj grafu na nekom drugom kompu .-
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Otvori manual od ploče, potraži gdje su ti jumperi koji resetiraju CMOS (resetiraju se postavke iz BIOS-a). Najčešće imaš 3 jumpera i jedan kratkospojnik. Dvije su moguće pozicije na tim jumperima - reset CMOS i normal. Ti moraš ugasiti komp, isključiti ga iz struje (izvuci kabel iz napajanja), prebaciti kratkospojnik sa pozicije normal na reset, držati tako jedno minutu dvije (iako je i 10 sekundi najčešće dovoljno) i onda vratiti na normal, spojiti sve i upaliti komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A drugi put promisli prije nego se upustas u stvari koje ocito nisi radio. Svaka skola kosta. Btw, izvadi kabel od napajanja i stisni jednom power on botun, dok bilo sta prckas po ploci.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
evo sve je riješeno!! ![]() ![]() Vuco je bio u pravu sa vađenjem baterije...sve san ponovo ukuca u bios i grafa radi... VELIKO TI HVALA! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nego, ti si još neš delao osim OC-a grafičke, jer OC tek prima kad se uđe u Windowse. Samo nećeš reć ![]() Nema problema za pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|