|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
procesor do 800kn
Kupujem AMD naravno proc do 800kn..e sad...posto nisam vishe u djiru i trebat ce mi neko vrijeme da uvatim prpusteno u svijetu komp.... Kako se da barton OC-ati (onaj 2500) ?? Meni je ovaj s Thorton jezgrom totalno nepoznat... Dakle...koji bi bio najbolji proc za uzet?Koji se najbolje clocka?...samo mi nemojte tbred b spominjat jer sam ga se zasitio ![]() ![]()
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
pa uzmi tog bartona ako ga uspijes naci (starijeg, prije cini mi se 42 tjedna, koji nije zakljucan). a i ovim zakljucanim samo dignes fsb na 200 i vozis ga kao 3200+
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Nije probijeno već zaobiđeno al ne radi na nForce2 pločama. Thorton ti je u biti Barton s disableanih 256K cachea. Imaš na www.2crowded.com/forum/viewtopic.php?t=116, članak o Thortonu. Ak kupuješ Barton ili Thorton pazi da je PRIJE 34. Tjedna jer su se tad počeli zaključavat. Od 40. na dalje su 100% zaključani
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
(°_°)
|
Citiraj:
e al sad nisam siguran jel 2.0 ili starija :confused: @isus onda ipak je 34, a ne 42 tjedan ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
A da uzme Mobile Bartona u Linksu za 860 kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ovaj od 72W jw obicni barton!!! dakle kad dobiju 45W verzije nda ih kupi je l rade na istom taktu samo na 1.45V i odlicni su klokeri
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2004
|
Evo , prvi put sam ovdje i sve Vas srdacno pozdravljam. U vezi Bartona 2500 (not MP) mislim da je vise nego dobar izbor ako se nema preextremne zahtjeve , kod mene na Epoxici(8rda3+) sasvim lijepo radi kao 3000+, probao sam i na 3200+, sve radi samo mi je slabo hladjenje pa sam ga vratio na 3000+.Takodjer doma imam i jedan komp sa Tbred-om B-jezgra, AXDA1800, JIUHB serija koji se super nosi i do 2.2GHz uz dobro hladjenje, tako da sto god uzme od novih AMD-a nece se zeznuti.
![]() |
#16 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Za overkloking zaključanih Bartona savako je potreban nforce2 chipset jer jedino se tako mogu postići dobri rezultati zbog toga što PCI/AGP clock ostaju zaključani na 33/66 MHz a proc. i memoriju sinhrono dižeš dokle ide(stabilnost). Donedavno sam imao Gigabyte 7VT600-1394 matičnu, odlično je radila , ali max. FSB koji sam postigao bio je 188 MHz, jer je tada AGP bio 75MHz što mnoge grafičke neće podnijeti i sistem će se rušiti. Zato sam kupio EPOX 8rda3+ i sad je sve čista klasika. Znači svakako nforce2 ultra za zaključane AMD procesore a ako se ima starija ploča bilo bi poželjno nabaviti otljučan proc (makar i polovan) jer je novi nemoguće naći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() zaboravio sam onu staru kupče čuvaj se! ![]() no nema veze ionako uskoro prelazim na Athlon 64 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |