![]() |
procesor do 800kn
Kupujem AMD naravno proc do 800kn..e sad...posto nisam vishe u djiru i trebat ce mi neko vrijeme da uvatim prpusteno u svijetu komp....
Kako se da barton OC-ati (onaj 2500) ?? Meni je ovaj s Thorton jezgrom totalno nepoznat... Dakle...koji bi bio najbolji proc za uzet?Koji se najbolje clocka?...samo mi nemojte tbred b spominjat jer sam ga se zasitio:D :beer: |
pa uzmi tog bartona ako ga uspijes naci (starijeg, prije cini mi se 42 tjedna, koji nije zakljucan).
a i ovim zakljucanim samo dignes fsb na 200 i vozis ga kao 3200+ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije probijeno već zaobiđeno al ne radi na nForce2 pločama.
Thorton ti je u biti Barton s disableanih 256K cachea. Imaš na www.2crowded.com/forum/viewtopic.php?t=116, članak o Thortonu. Ak kupuješ Barton ili Thorton pazi da je PRIJE 34. Tjedna jer su se tad počeli zaključavat. Od 40. na dalje su 100% zaključani |
Citiraj:
e al sad nisam siguran jel 2.0 ili starija :confused: @isus onda ipak je 34, a ne 42 tjedan ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tebi je barton otkljucan?... |
Citiraj:
|
A da uzme Mobile Bartona u Linksu za 860 kn
|
Citiraj:
|
ovaj od 72W jw obicni barton!!!
dakle kad dobiju 45W verzije nda ih kupi je l rade na istom taktu samo na 1.45V i odlicni su klokeri |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo , prvi put sam ovdje i sve Vas srdacno pozdravljam.
U vezi Bartona 2500 (not MP) mislim da je vise nego dobar izbor ako se nema preextremne zahtjeve , kod mene na Epoxici(8rda3+) sasvim lijepo radi kao 3000+, probao sam i na 3200+, sve radi samo mi je slabo hladjenje pa sam ga vratio na 3000+.Takodjer doma imam i jedan komp sa Tbred-om B-jezgra, AXDA1800, JIUHB serija koji se super nosi i do 2.2GHz uz dobro hladjenje, tako da sto god uzme od novih AMD-a nece se zeznuti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za overkloking zaključanih Bartona savako je potreban nforce2 chipset jer jedino se tako mogu postići dobri rezultati zbog toga što PCI/AGP clock ostaju zaključani na 33/66 MHz a proc. i memoriju sinhrono dižeš dokle ide(stabilnost). Donedavno sam imao Gigabyte 7VT600-1394 matičnu, odlično je radila , ali max. FSB koji sam postigao bio je 188 MHz, jer je tada AGP bio 75MHz što mnoge grafičke neće podnijeti i sistem će se rušiti. Zato sam kupio EPOX 8rda3+ i sad je sve čista klasika. Znači svakako nforce2 ultra za zaključane AMD procesore a ako se ima starija ploča bilo bi poželjno nabaviti otljučan proc (makar i polovan) jer je novi nemoguće naći.:rolleyes:
|
Citiraj:
Smola a?;) |
Citiraj:
zaboravio sam onu staru kupče čuvaj se!:D no nema veze ionako uskoro prelazim na Athlon 64 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |