|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Artefakta?? ako je graficka clockana probaj vratiti stare default taktove, ako to nije ili ne pomogne, artefakti se ne mogu rijesiti, jer kad se oni pojave nesto je oteglo papke... najvjerovatnije memorija na grafi... sretno tebi drug ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
-potpisujem sta je napisao Pezzaa-99% da je mema otisla u vjecna lovista,a to flashanje kod 9800pro na XT ne dolazi u obzir ako nije radeonka 256bitna. evo ti ljink pa pogledaj prije http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=798 prije svega ipak trebas SVE vratiti na default i ako si modao bios,vrati stari gore,izvrti neki 3d test,.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
prvo flashat se može na XT, ali su i normalne grafe radile probleme. Čip bi trebao biti R360 (XT), a R350 je PRO. ali to sada nije bitno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
|
ako radi probleme čim se makneš sa default clockova, onda nema govora o flashanju na xt... pusti ju da radi, sva sreća pa radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Skines sebi neki od programa za flashovanje, skines XT BIOS i stavis ga na floppy ili negi drugi bootabilni medij zajedno sa programom za flashovanje. Pri ruci obavezno imaj neku PCI graficku karticu kako bi mogao vratiti stari BIOS ako sta podje po zlu (podrazumjeva se pravljenje backupa originalngo BIOS-a). Mada ja na tvom mjestu ne bih radio flashovanje na XT jer ti ni sa ovim PRO BIOSom ne radi kako treba kad je malo OCas. Sve detaljnije informacije potrazi OVDJE.
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mozebitidohladnjakalaitoneznacidajumozesflashatprijejuprovjeriunormalnimokolnostima. Evo sad se ti muci, kao ja na tvome! ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
|
mozes zamijenit pastu na hladnjaku, a njemu je normalno da se giba malo lijevo desno... dapače, ako ga stisneš "muški", vjerovatno ćeš savit nešto i izgubit će kontakt... tebi još uvijek nije jasno da si kupio grafu koja nije potpuno ispravna? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Vrijeme koje utučeš na zezanje sa tako starom karticom uz sumnjive dobitke na performansama i mogućnost da je pošalješ u vječna lovišta bolje iskoristiti tako da nacijepaš nekom drva i zaradiš za bolju karticu Naravno, ako ti je gušt klokanje radi njega samog, samo naprijed i zaboravi sve što smo napisali dosad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
mr. spamer
Datum registracije: Mar 2007
|
evo porbao sam se igrat malo s driverima i nema artifactova jedino kad se windows boota, kad idu one crtice okolo di je crno sve ok ali tamo di je ona slika windows xp malo kvadratica ima, ali u windowsu sve ok, ali nisam nijednu igru probao igrat. Probao sam u 3dmark uc i ovo mi pise: "3d mark was not able to detect the requied minimum features in your accelerator, Please ensure your directx instalation is working properly and that you have proper drivers instalated" |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ex-Gastarbajter
|
pa mislim da ti je dao sasvim jasno što ne štima. instaliraj najnoviji DX, reinstaliraj drivere. pa probaj opet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
moj staro 9800 pro lagano umire , artifakti samo kod 4xAA , ali ipak. Pokušaj ga underclockati (jel uopće postoji ova riječ) za nekih 10-20Mhz manje od defaulta pa vidi. mislim da je default od radeona 9800pro core 380mhz a memorija 340mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
mr. spamer
Datum registracije: Mar 2007
|
R350, na defaultu ima artifaktova ali kada underclockam onda nema na 360/330 ali sad ni nemogu skenirat artifactove izbaci mi neku gresku direct3d eror tako nest i kada se windows boota kad idu one crtice okolo di je crno sve ok, ali tamo di je ona slika windows xp malo kvadratica ima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|