|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Sapphire 9600 pro
Molim nekog znalca da mi onako iz rukava baci odgovor na pitanje. Dakle, za gore navedenu karticu, sam na netu našao podatke da tvornički dolazi sa 400 Mhz GPU i 300 Mhz ddr. Međutim instalirao sam GPU-z, pa nakon toga i Power Strip i oba mi daju podatak da moja memorija radi na 200 Mhz! Mislim prodavati karticu ubrzo, pa me zanima zna li ko koji je k. da ne lažem ljude bezveze. Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...vjerovatno imas saphire atlantis verziju koja je dolazila s nesto sporijom memorijom,ako nije saphire onda je ista caka,znaci nesto oslabljena verija 9600pro modela..kom brige 200 il 300 svejedno je,nece se nitko s njom naigrati novijh naslova ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja imam 9600XT Sapphire iz Atlantis serijeio ima najnormalnije clockove, a i dala se fino pimpovat. Probaj sa nekim drugim programom ocitati frekvencije jer je GPUZ jos nov i bugovit program pa je mozda do toga.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
power strip daje iste rezultate, čak sam malo i povečao takt, pa onda ponovo očitao sa Gpu-z i prepoznao je ubrzanje. Vjerojatno je ta atlantis verzija, nemam kutiju, pa ne znam. PES6 mi leti na njoj, a to je sve šta igram, a i kupca ću naći brzo, jer se treba pripremit za pes 2008 koji izlazi za 5 dana :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Joj a da taj atlantis nije dolazio sa 64bitnim memorijskim kontrolerom isto? ako je imaš jaako lošu grafu Povlačim gore napisano vidio sam tvoju sliku iz gpu-z U svakom slučaju 9600 je bilo mnogo verzija, sa većimi manjim klokom ovisno o proizvođaču i seriji te vrsti i koliko je ns memorija |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledaj zadnja dva broja na čipu od meme i napiši ih (ili je broj i slovo), u pravilu ako se ja dobrp sječam ove atlantis verzije su imale 3,3ns memu? A to je max teoretski cca 600MHz.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
sapphire 9600pro sa natpisom advantage imaju te manje klokove meme dakle gpu 400 mema 400 (2x200). Inače normalni sapphire atlantis 9600pro modeli su na 400/600, dakle sufiks atlantis nema nikakve veze sa manjim klokovima memorije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
ej i ja imam sličnu grafičku pa imam pitanjce!!! Dal se bude osijetilo kad i ako ja sad promijenim matičnu ploču koja ima AGP8X jer sad ko što vidite imam 4X!! Koja bude razlika??? Zadnje izmijenjeno od: danc00. 18.02.2008. u 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Skoro pa nemprimjetna. Nazalost.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|