|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2004
|
Sranje s pretraživačem
Neki glupi pretraživač mi je upa u komp, nemam pojma di, uglavnom nasadia mi se na home page i nikako ga maknit!!!! A i u favorites mi je doda neka svoja sranja koja kad obrišeš ponovo se pojave, pokušava sam sve al ništa!!!! Pretraživač je neki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Skini adaware 6 i on bi ti trebal to počistiti. a inače od kad sam instaliral onaj nekakav program koji sprečava bilo kakvo instaliranje ili ulazak takvoga smeča na komp ( čini mi se da je to costa postal pod links ili tak negde) više adaware nema kaj čistiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Uklanjanje spywarea: 1. Ad-aware - Trazi, uklanja i stiti od spywarea 1. SpyBot S&D - Trazi, uklanja i stiti od spywarea 2. CWShredder - Uklanja "ukleti" Cool Web Search (direktni link za download) 3. SpywareBlaster - Stiti od zlih activex skripti 4. BHO - Stiti od BHO (Browser Helper Objects ili programa koji se iz nekog razloga pokrecu s vasim browserom) 5. SpywareGuard - Zastita od spywarea u realnom vremenu (kao antivirusni prog.) 6. HijackThis - Prikazuje sumnjive informacije te ih sredjuje ovisno o tome sto korisnik odabire - Ak' se ne kuzite u software, najbolje je postati log na PCEkspert ili na neko drugo mjesto gdje ce vam drugi reci sto odabrati (direktni link za download) Nazalost neki linkovi ne rade zbog, pretpostavljam, preposjecenosti siteova. No, Google sve nadje ![]()
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2004
|
Ljudi nemate pojma koliko sam vam zahvalan..............:clap: :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|