|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
zaključavanje
e ljudi imam (preciznije imat ću) 10 ak kompova spojenih u mrežu i htio bi ih pozaključavat za prvu ruku tj. instalirat nekakav programčić koji bi onemogućio korisnicima (bilo kompjutorski nepismenima, bilo idiotima koji namjerno uništavaju) da mjenjaju postavke, instaliraju programe itd.. i još kad bi programčić mogao preko mreže ili preko interneta služit za daljinsko upravljanje bilo bi savršeno, a još kad bi bio i freeware ![]() . eto to je to sta bi trebao, ali slobodno preporučite i odvojene programe (tj oni koji rade samo jednu stvar..). pozdrav i hvala..zaboravih... win xp pro, spojeni zdravo seljački.. Zadnje izmijenjeno od: mate89. 20.10.2007. u 14:50. Razlog: zaboravih... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa stavis im da su guest na kompu zabranis im sve zivo i gotovo ? i
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako ti treba za ono što ja mislim da ti treba , onda probaj Deep FreezeNakon restarta vrati sve živo na stanje kako je bilo kad si ga instalirao, odnosno podesio. Odlična stvar za internet kioske, igraone i sl. |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Registered User
|
Citiraj:
![]() joj meni kako mrzim ovakve odgovore, gle 10 kompova spojit u workgroup nije neki problem, u domain bi već bio(možda), u svakom slučaju molim te ako nemas sta pametno za dodat suti..hvala na prijedlogu, probao sve (ili barem vecinu) win fora, ili nedovoljno opcija zatvaraju ili ih netko probije.. uglavnom jednostavno nisu dovoljne (mozda je stvar u tome sto jednostavno ne znamo dovoljno o svemu tome, al ionako nije da na ovome ja ili bilo tko drugi zaraduje tako da ne osjecam nikakvu griznju savjesti zbog neprofesionalnosti..) Citiraj:
.. eto tnx |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#7 |
|
bycod
|
nino the fajter nego mozda da kontaktiras admina nekoga faksa znam da kod njih imas samo web browzer i to je to jel.. a inace kada stavis guest mos podesiti permision za sve...
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
ugl nije da sam bas totalna budala sta se toga tice znam namjestiti postavke za usere i dalje od onog administrator i limited, ![]() (klanjam se sam sebi sto sam tolko pametan )ali sam doso potrazit ako neko ima kakvo pametnije rjesenje jer sam oduvjek skeptičan prema tim windows userima.., a za kasnije ćemo se ionako malo igrati stručnjaka za kompove pa ćemo stavit domain ustroj i sharepoint portal, i wireless ... za to će ionako morat ić pravi login pa ćemo vidjet kako će se stvari razvijat.. a moram priznat da mi ovaj deep freeze uopce ne djeluje ko lose rjesenje, pa nek ljepo ljudi rade sta oce, a ono kad se komp restarta sve se vrati kako je bilo i sve 5, jos i surađuje s mrežom, nekako mi se čini taman .. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
S obzirom da si spominjao sam mail i net, zašto im ne složite recimo Ubuntu? Čini mi se da čak on ima i nekakav Kiosk mode. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
bycod
|
pa sta nepostoji open office za linuxe ? a imho ms office i open office su jaaaaako slicni..
|
|
|
#12 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako ti netko baš zeli s***at komp Deep Freeze nije riješenje jer se moze lagano maknut s ovim programom Deep Unfreeze bez passworda....... ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|