|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem - ne mogu se očitati podaci s CD-a?
ovako..imam jedan problem pa me zanima dali ga je uopće moguće riješit.. na jednom cd su mi jako važni podatci..i sada...dio slika mogu c/p a drugi dio ne..odnosno piše- "cannot read from source file or disk" sad me zanima..dali postoji neki program koji bi mi omogućio da vratim te filove.. tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Pa, Windows Explorer nije baš najbolji alat za tu namjenu, postoje bolji programi namijenjeni za recovery s medija (npr. IsoBuster), ali ono što ti je ovdje najbitnije je jako dobar čitač koji će možda biti u mogućnosti pročitati te podatke (ako hardver ne čita, slabo će ti pomoći software). Probaj pročitati u više uređaja, na drugim računalima itd., možda naletiš na neki drive koji uspije pročitati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
hvala..probat ću... imam i drugo pitanje..valjda ga mogu tu postavit.. kako napravit da mi boota win...ako hoću ući u setup kad se pokreću traži ne šifru..hm...?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gdje točno traži šifru? U BIOS-u ili kad bootaš Windows XP CD?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
@domy_os - u biosu... jugeernaut - gornja strana cd,dakle tamo gdje je naziv proizvođača je netaknut..nije oštećen.. a tu pastu mogu kupit u dućanima s infor. opremom? tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda samo resetiraj BIOS na tvorničke postavke, možeš preko jumpera ili vađenjem baterije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|