|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Pozdrav! Imam mali problem koji me pocinje uzasno zivcirati! Sve mi super radi osim u igricama! Jednostavno mi se igrice zabrejkaju (zamrznu) i u pozadini zvuk brejka (zamrzne)! I tako stoji jedno 10 sec i onda se odmrzne i opet... Ako imate prijedloge molim vas pomoc! Moja konfiguracija je sljedeca! Sve sam drivera updato maticna -ASUS P5B-E Graficka-Nvidia 7600GT RAM - 3x Kingmax 1G PC6400(800MHz) Procesor- Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @2.13GHz napajanje- chieftec 550W ako trebate jos nes recite! Zadnje izmijenjeno od: Hosen. 30.09.2007. u 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Novi bios...bas svi driveri update-ani? I zvuk i ploca i grafika? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Doslovce sam sve drivera skinuo i napravio update! Ali vidis kad bolje razmislim mislim da mi je brejkanje pocelo nakon update Biosa! Jer ima to neke veze ili samo si brijem. Sorry admin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
evo napravio sam opet! Ali sve jedno isti problem. Da mi nije graficka jer kada mi se zamrzne grafika mi se promijeni (tocnije boje se promjene pa je sve sareno)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kolika je temperatura grafe u tom trenutku? Hladnjak dobro "leži" na njoj? Ako je cooler hladan ili mlak, a gornji dio kartice topao, hladnjak ti nije dobro "sjeo".
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|