![]() |
Zamrzavanje
Pozdrav!
Imam mali problem koji me pocinje uzasno zivcirati! Sve mi super radi osim u igricama! Jednostavno mi se igrice zabrejkaju (zamrznu) i u pozadini zvuk brejka (zamrzne)! I tako stoji jedno 10 sec i onda se odmrzne i opet... Ako imate prijedloge molim vas pomoc! Moja konfiguracija je sljedeca! Sve sam drivera updato maticna -ASUS P5B-E Graficka-Nvidia 7600GT RAM - 3x Kingmax 1G PC6400(800MHz) Procesor- Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @2.13GHz napajanje- chieftec 550W ako trebate jos nes recite! |
Novi bios...bas svi driveri update-ani? I zvuk i ploca i grafika?
|
I smanji sig, stavi normalan font - ovo je stvarno pretjerivanje.
|
Doslovce sam sve drivera skinuo i napravio update! Ali vidis kad bolje razmislim mislim da mi je brejkanje pocelo nakon update Biosa! Jer ima to neke veze ili samo si brijem.
Sorry admin:D |
Nije nemoguće...jesi napravio clean COMOS nakon fleshanja novog BIOS-a? Vjerojatno jesi, no ne bi škodilo da probaš ponovo, pa ako se i nastavi vrati stari BIOS pa onda vidi.
|
evo napravio sam opet! Ali sve jedno isti problem. Da mi nije graficka jer kada mi se zamrzne grafika mi se promijeni (tocnije boje se promjene pa je sve sareno)?
|
Kolika je temperatura grafe u tom trenutku? Hladnjak dobro "leži" na njoj? Ako je cooler hladan ili mlak, a gornji dio kartice topao, hladnjak ti nije dobro "sjeo".
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:19. |