|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Temperatura procesora...
Imam Intel Core Duo procesor 2.4 Ghz i sad imam pitanje. Kad sam bio kod frenda skužili smo da je temperatura bila 72 °C. Rekli su mi da je to previše. Imam Silverstone kučište koje je koštalo oko soma kuna. Stavio sam iza još jedan ventilator 12 cm. Ali baš i ne pomaže previše. Sad je temp između 60 i 65... Što mi je činiti??? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji točno Core 2 Duo? Čime ste mjerili temperaturu? Je li cooler hladan, topao, vruć,...?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Core Duo 6600... A tem je u biosu, a i instalirao sam Motherboard monitor... A oko coolera je topli zrak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Misliš da bu to pomoglo? Ok probat ću... U krajnju liniju, jel bi pomoglo da kupim jednog Zalmana? Mislim jel bi ga to skinulo na cca 40 °C? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Jesi li siguran da si sve četiri kopče dobro stisnuo?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
A budem pogledao... Nisam se baš previše s njim igrao... Znači da prvo vidim jel sve dobro leglo, a onda da stavim novi sloj paste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Ne treba ti nova pasta, njom ćeš dobiti možda par stupnjeva razlike, najčešće 2-3°C max. Bitno samo da je cooler dobro "sjeo" na proc. Kod stiskanja kopči moraš čuti "klik" i to je onda to. Tako za sve četiri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Koja je ploča u pitanju i koliko je cooler topal na opip?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Matična ploča je Asus P5B.. A cooler, kad dotaknem onak bočni metalni dio, nije ništa topal tj. nije vruć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|