Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.01.2004., 09:34   #1
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Found new hardware

Spojio sam na kompjuter prije mjesec dana jednu starudiju od volana.Genius Speed Wheel Formula i jedva za njega našao drivere, te drivere sam morao instalirat svaki put kada bi se digli windowsi.Volan mi dopizdio i ja ga dao jednom frendu.Sada nakon mjesec dana mi javlja FOUND NEW HARDWARE i pojavljuje se onaj wizard.Ništa više nije spojeno na komp.Kako se riješiti toga da mi se ne pojavljuje to više?

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2004., 16:31   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Found new hardware

Citiraj:
Originally posted by LordNitro
Spojio sam na kompjuter prije mjesec dana jednu starudiju od volana.Genius Speed Wheel Formula i jedva za njega našao drivere, te drivere sam morao instalirat svaki put kada bi se digli windowsi.Volan mi dopizdio i ja ga dao jednom frendu.Sada nakon mjesec dana mi javlja FOUND NEW HARDWARE i pojavljuje se onaj wizard.Ništa više nije spojeno na komp.Kako se riješiti toga da mi se ne pojavljuje to više?
Odi do kraja s wizardom pa mislim da negdje pred kraj imaš opciju "dont prompt me....." uglavnom nešto da te više ne traži instalaciju dotičnog.
tor je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 31.01.2004., 17:07   #3
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Zašto nešto komplicirano ima jednostavno riješenje.Instalirao sam drivere i onda disableao device u device menageru.

Staro 31.01.2004., 18:10   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Ili tak.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2004., 21:22   #5
no name
dim je pravi

no name's Avatar

Citiraj:

Ipak ti je najbolje riješenje da ponovno instaliraš windowse
ali prije instalacije moraš ili formatirati disk ili sa diskete pokreni neki koji več imaš program i obriši sve nepotrebno na disku
ali isto provjeri imaš li koji virus.
no name je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2004., 23:08   #6
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Zašto bi ponovo instalirao windowse ako sve radi.Ne da mi se zajebavat sa driverima i svim sranjima.

Staro 02.02.2004., 07:27   #7
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Idi kod prijatelja i uzmi volan natrag.
Staro 02.02.2004., 14:37   #8
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Što se da ne vraća se.

Staro 05.02.2004., 22:01   #9
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003

Citiraj:
odi na moj sajt web.vip.hr/tin.stekovic.vip/ i tam buš našao pach za "ghost hardvere"...radi se o registry datoteci a i objasnio sam tekstualno baš kak se makivaju takve "ghost" instalacije. pach ti ima oko 2 kb...desni klik - merge- yes-OK i onda restartaj...više ti se nebu javljalo tak nekaj...a i imaš pun kufer dodataka za ostale "sitnice" i to sam ovih mjeseci sve pribirao naokolo tak da bude sve "the best" na jednom mjestu. bok

tin. je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2004., 10:58   #10
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Re: Re: Found new hardware

Citiraj:
Originally posted by tin.
odi na moj sajt web.vip.hr/tin.stekovic.vip/ i tam buš našao pach za "ghost hardvere"...radi se o registry datoteci a i objasnio sam tekstualno baš kak se makivaju takve "ghost" instalacije. pach ti ima oko 2 kb...desni klik - merge- yes-OK i onda restartaj...više ti se nebu javljalo tak nekaj...a i imaš pun kufer dodataka za ostale "sitnice" i to sam ovih mjeseci sve pribirao naokolo tak da bude sve "the best" na jednom mjestu. bok
Jedno vrijeme sam ih dosta "capturirao", cak sam mislio izraditi program tipa TweakUI ali sam odustao od toga. Posaljem ti ih, ako hoces, na mail.
Costa je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 06.02.2004., 13:48   #11
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Re: Re: Re: Found new hardware

Citiraj:
Originally posted by Costa
Jedno vrijeme sam ih dosta "capturirao", cak sam mislio izraditi program tipa TweakUI ali sam odustao od toga. Posaljem ti ih, ako hoces, na mail.
Joj,daj ak ti nije problem !! bil bum ti zahvalan.na to me ponukao moj blesavi frend koji downloadira sve kaj stigne,a onda se žali da nije našel ništ korisnog na internetu...imam cilj napraviti download site baš za takve lumene...a i nemoraju kopati po internetu...jel imaš možda kratki opis tweakinga ili ga moram instalirati pa istražiti o čemu se radi ? pošalji mi na e- mail :
tin.stekovic@vip.hr...fala, imaš

Staro 06.02.2004., 13:52   #12
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Re: Re: Re: Re: Found new hardware

Citiraj:
Originally posted by tin.
Joj,daj ak ti nije problem !! bil bum ti zahvalan.na to me ponukao moj blesavi frend koji downloadira sve kaj stigne,a onda se žali da nije našel ništ korisnog na internetu...imam cilj napraviti download site baš za takve lumene...a i nemoraju kopati po internetu...jel imaš možda kratki opis tweakinga ili ga moram instalirati pa istražiti o čemu se radi ? pošalji mi na e- mail :
tin.stekovic@vip.hr...fala, imaš
Od programa sam odustao ali imam izvucene *reg fileove. Posaljem ih navecer. Jedan link - odlican program.
Costa je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2004., 19:12   #13
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Re: Re: Re: Re: Re: Found new hardware

Citiraj:
Originally posted by Costa
Od programa sam odustao ali imam izvucene *reg fileove. Posaljem ih navecer. Jedan link - odlican program.
je...taj X Setup je mrak programčić.Nisam ga mogel staviti na sajt jer ima 5 Mb,a VIP daje isto toliko prostora...Mozda ga puknem na nekoliko zip fajlova u par nastavaka.Zato sam se moral prebaciti na .reg brijačine ili tekstualno objašnjavati kak se u registriju kak dela...evo upravo si ga skidam.Thanks.Nije me bilo dost ovdje na sajtu,kaj si ti moderator u AV/DV?

Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno