|
![]() |
#10291 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10293 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Meni ostalo od jučer malo šampinjona pa ste mi dali ideju da prodinstam malo luka i na to hitim suhe vratine i šampinjone pa sve skupa povežem sa jajima. ![]() ![]() A jučer navečer sam se ubio u PIZZI (Ljink). Metnuo sam Gaudu i dodao naribanog dimceka da dobi malo miris po dimu. 2 vrste šunke i dodatak suhe vratine. Gljive i ljuti kepač, a umjesto maslina stavio sitni paradajz koji mi doma raste za ukras umjesto cviječa. ![]() Bormeš je narasel 2 metra u zrak. A ženi sam radio štrucu. Sve isto, ali bez gljiva (jer puste vodu) uz dodatak krastavaca i majoneze.
![]() |
#10294 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
majoneza na pizzi? ![]() ![]() ![]() meni to zvuci ocajno, ne volim majonezu u kombinaciji s tolim jelima jer se onda onak sva zgnjecka ...fuj ![]() majoneza mi je super u hladnim sendvicima, s kuhanim jajima i u salatama s tijestom (isto hladnim) ...sad sam bas poklopala zdjelicu svjezeg sira s vrhjnem i nutra sam narezala luka ![]()
![]() |
#10298 |
Moderator
|
Da ne bi mislio da sam zaboravio reagirat, meni paše isto. ![]() Ovaj put sam počeo sa treninzima žderanja ( i alokoholiziranja, da me opet žene ne bi pobijedile ![]() ![]() Inače, već treći/četvrti dan večeram sir i vrhnje i mogu reći da mi odlično paše. Za ručak sa ubio ostatke roštiljao od nedelje/ponedjeljka/utorka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10302 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#10305 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
opet los datum a bas sam se zazelio..... enivej imam sk popodne pa...... zakaj se ne pogodi nikad onaj tjedan kad sljakam?onda petkom ne radim.... enivej have phun ![]()
![]() |
#10306 |
mrzi zimu
|
...upravo sam se vratila s gableca ![]() ![]() a za navečer sam izvadila pileća prsa pa ću nešto s tim iskemijati, možda ih samo na naglo bacim, a možda napravim i neki umak
![]() |
#10307 |
Super Moderators
|
Danas su visinske pripreme za tekmu ![]() Dinstano kiselo zelje sa špekom, šarf kobasom i malo suhog mesa. Kuhani krumpač(onak na osmine i posut peršinom) U tavi na masti malog pu-ajceka pečene kranjske. Hladni Fresssh ![]()
![]() |
#10310 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10312 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ali nema veze, nebum zato ostal gladan. Četiri dana prežderavanja u Umagu pa jedan dan pauza. Četvrtak fešta u lovačkom domu u Mikulićima. Petak na Bizeku. Bog poživio lovce i njihove lonce. ![]()
![]() |
![]() |
#10313 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10314 |
Moderator
|
Stižem u Subotu, a ako treba pomoć oko slaganja nije problem. Stara kuhinja. Malo modificirana. Bitno da je žena sretna. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 20.09.2007. u 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10315 |
Super Moderators
|
![]() |
#10316 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
upravo sam ubio porciju lignji iz "pronotoX" e ljudi moji.... ogromne su!!!! puno lignji..puno pomfrita..dosta tartara..velika lepinja...1/4 limuna...ma ubio sam se tako da sam trenutno najsretniji covjek na svijetu... nemogu disat..idem otpuzati po casu vode i zapaliti pljugu ovo je bolje od sexa..orpostite na izrazu ali se sada tako osjecam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10319 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pronto Pizza, Zagreb, Miramrska cesta 87, 01/6111-261 lignje 30,00kn ![]() ![]() budem jednom svratio na lokaciju da zagrlim kuhara ili kuharicu (još boje) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|