|
![]() |
#10261 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
hamm - jela sam tartar uz sve ono, i one kuflice sa sirom kaj dobijes...ne znam od cega mi je zlo ali znam da mi je bilo jako slabo, a i berenu nije bas bilo najbolje a on je jeo pohano meso i pomfrit nwm danas mi je ok ![]() ![]() ![]() danas imamo sastanke cijeli dan tako da ćemo vjerojatno na neki korporativni ručak ![]()
![]() |
#10263 |
mrzi zimu
|
pijem sok od borovnice...bas mi je super ![]() @ jelc - ona čokolada je MRAk Jelc, slazem se s tobom ![]()
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.09.2007. u 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10264 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nekaj su mi Ždere postali nervozni, valjda im je pofalilo masti u krvi ![]() Mene danas ulovila šiza za đuveđom... Ja ga radim tako da u kuhanu rižu uvalim kompletni sataraš, na to hitim junetinu izdinstanu na kockice, to sve pomješam u velikoj vatrostalnoj i hitim koju minutu u pećnicu ![]()
![]() |
#10266 |
Super Moderators
|
Ja danas imam krilca i male boce na naglo, pomfač i domaći ajvar (opet ![]()
![]() |
#10268 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() U pravilu radimo pola/pola, ali nije teško lupit ni u blagi malo feferona ![]() Najbolji je onaj blago ljuti za svakodnevnu upotrebu...
![]() |
![]() |
#10270 |
Super Moderators
|
Je, mogu mislit kako pomažete... ![]()
![]() |
#10272 |
mrzi zimu
|
joooooj...ja bi ajvara domaćeg ![]() ![]() jelc - inače nisam đuveđ obožavatelj ali ovaj recept koji si dao mi zvuci dobro ![]()
![]() |
#10273 |
Super Moderators
|
Ubio sam se ko zadnji sacpra sa ćikenšitom. pomfačem i ajvarom...mislim da budem još maznuo jabuku-dvije i hitil se na pleća ![]()
![]() |
#10275 |
Super Moderators
|
Idem u frić stavit led u škrinjicu a kad tranu kantica sladoleda. Gledam ja nju, gleda ona mene ![]() Sve si nekaj mislim da mi baš i nije pametno jest sladoled nakon litre soka ali ne znam da li ću izdržati ![]()
![]() |
#10277 |
Super Moderators
|
Ja sam si nekaj i mislio da bi radili Ždere u petak 28-og...
![]() |
#10279 | |
mrzi zimu
|
Citiraj:
![]() jucer onaj korporativni rucak nije bio nista posbno tako da sam jela neke faširance i salatu ![]() ![]() imaju stvarno ok klopu za pristojne cijene ![]() jutros sam se prekasno ustala tako da nisam stigla posteno jesti vec sam samo na brzinu utrpala u sebe jednu šnitu kruha sa suncokretom i gore kuhane šunke i majoneze... nisam sitgla ni kavu popiti ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10281 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Za marendu sam si dao malo maste na volju pa napravio omlet sa gorgonzolom i salamom, uz to malo francuske salate, njamiiii.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10283 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10284 |
Super Moderators
|
Jaja, luk, špek i gljive ![]() Može i sa mladim lukom. Ili vlascem ![]() Danas me je juda i pi*ka adminska zeznula...trebali smo na čobanac ali je propalo... Gad ![]() Pa si sad gruntam kaj bacit u kljun. Luka imam, jaja imam. Špek tak jasno da imam, to je prva pomoć svakom Žderi kad se naglo spusti razina masnoće u krvi ![]() Imao sam i hrpu bukovača i šampinjona u škrinji ali sam ih poŽderao, ostala je samo konzervica narezanih šampinjona-bude i ona dobra. Eto, odeš na Ždere i odmah nađeš ideju za ručak.
![]() |
#10287 | |
Super Moderators
|
Vlasac je mrak i sa svježim sirom i vrhnjem... Citiraj:
![]() Imaš specijaliziranih firmi ili obrta koji proizvode samo gljive. Kod njih ti je ziher.
![]() |
![]() |
#10289 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
jedem ja šampinjone..štoviše evo majka doma sprema pizzu ![]() tjesto..paradajz..sir..paradajz..sir..kulen..špek..sir..feferoni..paradajz i gore šampinjona ![]() pizza za pobjednike |
![]() |
![]() |
![]() |
#10290 |
PizzoZder
|
Mene zippo61 zvao veceras na pizzu, njegova zena sprema, hmm, nadam se da zna koliko materijala treba ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|