|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Sapphire 2600XT 256MB ddr3 problem
eto, krivo mi renderira u AA: fale dijelovi mapa, cudno vojnici znaju izgledat (kako moj stari reko k'o pauci ![]() posto sam na sapphireovom sluzbenom forumu, pa mi neki lik reko da mi je napajanje preslabo (imam codegen 400W ne znam sad tocno koje, a prije sam imo max power 350W i isti problem bio) konfa je iznad avatara. EDIT: zaboravih rec da je CCC verzije 7.8
![]() |
#2 |
.
|
Te ''točkice i crtice'' ne slute na dobro. Prvo bi obavezno trebao staviti drugi PSU, jer taj Prescott dosta vuče. Uzmi npr. Fortron 350W PNF za ~200kn u ADM-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
heh o tome sam bas i razmisljao... ali u IE-u mi se to uopce ne pojavljuje. a i prescott po onim tablicama koje su negdje na ovom forumu ne vuce preko 65W ako me pamcenje dobro sluzi. P.S. sorry na krivom pod-forumu, bio sam lagano umoran ![]()
![]() |
#4 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Forum je samo napola krivi ![]() Inače ta grafička skoro ništa struje ne troši, pa sumnjam da je to problem. Ja nemam nikakvih problema sa Smartbox napajanjem, na konfi iz sig-a (samo što je grafička gigabyte 2600XT unutra privremeno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Heh smartbox nije niti tako loš moj 500w je vrtio ovo kaj je sad u sigu a 6800 ultra ždere daleko više struje od 2600xt tako da codegen i smartobx nije isto... ![]()
![]() |
#6 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Složio sam 10-ak konfiguracija s njima i još nigdje problema, u stvari jedini problem IKAD koji sam imao sa napajanjem je bio sa, zamisli, Antecom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja nemam takvih problema, al imam drugih s istom tom karticom. Kod svakog butanja, prije nego se pojavi onaj screen da se startaju XP-i, ekran nakratko zacrni i pojave se dvije debele crte koje izgledaju nešto poput interlace efekta, puno malih crta unutar nje. Nakon što se startaju XP-i, prije nego što će se pokazati ikona od Catalysta cijeli taj dio gdje je ikona zacrni i onda je sve u redu. U FF mi se javljaju problemi kad scrollam, isprekidano scrolla, kao kad gleam neku stranicu dok su Windowsi u safe modu.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo se događa i s X18xx, a vjerojatno i s X19xx serijom tako da te ne mora brinuti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|