![]() |
Sapphire 2600XT 256MB ddr3 problem
eto, krivo mi renderira u AA: fale dijelovi mapa, cudno vojnici znaju izgledat (kako moj stari reko k'o pauci :D) i pojavljuju se razne crte. isto mi se dogadja i na nekim siteovima u FF-u: razne obojene tockice i crtice koje ne bi tamo trebale bit.
posto sam na sapphireovom sluzbenom forumu, pa mi neki lik reko da mi je napajanje preslabo (imam codegen 400W ne znam sad tocno koje, a prije sam imo max power 350W i isti problem bio) konfa je iznad avatara. EDIT: zaboravih rec da je CCC verzije 7.8 |
Te ''točkice i crtice'' ne slute na dobro.
Prvo bi obavezno trebao staviti drugi PSU, jer taj Prescott dosta vuče. Uzmi npr. Fortron 350W PNF za ~200kn u ADM-u. |
heh o tome sam bas i razmisljao...
ali u IE-u mi se to uopce ne pojavljuje. a i prescott po onim tablicama koje su negdje na ovom forumu ne vuce preko 65W ako me pamcenje dobro sluzi. P.S. sorry na krivom pod-forumu, bio sam lagano umoran :( |
Citiraj:
Inače ta grafička skoro ništa struje ne troši, pa sumnjam da je to problem. Ja nemam nikakvih problema sa Smartbox napajanjem, na konfi iz sig-a (samo što je grafička gigabyte 2600XT unutra privremeno) |
Heh smartbox nije niti tako loš moj 500w je vrtio ovo kaj je sad u sigu a 6800 ultra ždere daleko više struje od 2600xt tako da codegen i smartobx nije isto... ;)
|
Citiraj:
Složio sam 10-ak konfiguracija s njima i još nigdje problema, u stvari jedini problem IKAD koji sam imao sa napajanjem je bio sa, zamisli, Antecom |
Ja nemam takvih problema, al imam drugih s istom tom karticom. Kod svakog butanja, prije nego se pojavi onaj screen da se startaju XP-i, ekran nakratko zacrni i pojave se dvije debele crte koje izgledaju nešto poput interlace efekta, puno malih crta unutar nje. Nakon što se startaju XP-i, prije nego što će se pokazati ikona od Catalysta cijeli taj dio gdje je ikona zacrni i onda je sve u redu. U FF mi se javljaju problemi kad scrollam, isprekidano scrolla, kao kad gleam neku stranicu dok su Windowsi u safe modu.
|
Jel ima tko ideju za ovo moje, jel to do drivera ili da nosim karticu natrag? :fiju:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:41. |