|
![]() |
#10202 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
to popodne kad stara dojde doma... prvo juhu dobro popaprim tako da me bar peče za oči i grlo ako već ne osjetim ništa, a hren je stari prijatelj mog frižidera, mislim da trenutno imam 3 različite pikse - ljut, ljući i ne-diraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10203 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sinoć sam se ubio zdravom seljačkom hranom, nema kaj sve nisam poŽderao ![]() Sir, vrhnje za predjelo, nastavak sa domaćim kobasicama, špekom, friškim ajvarom i hrpom crvenog i bijelog luka...došao danas doma a žena se drži na dva metra od mene ![]()
![]() |
#10207 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Izgleda da mi je syss poslao prehladu mailom no avg jos nije skroz popustio ![]() Malo smrcanje ,krvarenje nosa ,glavobolja (slaba) al ne dam se ja ![]() Za veceru sam puknuo mileram ,neki kulen i glavicu luka VECERAS NEMA SPAVANJA BLIZU MENE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10208 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10210 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Danas sam bio na otvorenju velesajma. Čobanac su kuhali na otvorenom u malom lončiću od 700 litara. Bio je odličan. Malo šarf. Nakon toga sam prošao degustacije u 1. i 2. paviljonu. Sir, kulen, pršut, vino, pivo ... Opet sam ogladnio i maznuo porciju fiša. Nakon svega toga sam posjetio restaurant globus da ubacim nešto u kljun i utažim žeđ. Sutra repriza. ![]()
![]() |
#10211 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
vuco - u nokturnu isto imaš svašta za klopati...ne samo pizze ![]() ...jucer za ručak je bio zapečeni grah (malo ljutkasti) i faširanci...nakon toga domaća makovnjača ![]() danas sam za doručak maznula jedno pecivo s bučinim sjemenkama koje sam namazala putrom i nutra natrpala kuhane šunke i majoneze ![]() mislim da necu biti gladna tak' skoro ![]()
![]() |
#10213 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
dorucak - abkultura ona opti complex sa 0.1%mm i uz to malo kuk.pahuljica .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10214 |
Moderator
|
Da vidite u kako izgleda lonac za čobanac od 700 litara. ![]() http://uploadcentar.com/img20/4641cobanac.jpg
![]() |
#10216 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#10217 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10218 | |
Moderator
|
Citiraj:
Imaš sreće da je Jelc kod Punice jer bi dobio južno voće kao preventivu protiv želučanih tegoba. ![]() Na zdravoj hrani pišite o pahuljicama do mile volje. Ali nekako ste mi tamo zamrli. Već 3 mjeseca niste postali. Kaj ste se zasitili pahuljica?
![]() |
![]() |
#10219 |
Super Moderators
|
Issss....da li moram reći da sam se kod najdraže punice ubio ko zadnji sacpra? ![]() Nego, onaj "lončić" za čobanac fino izgleda...mislim da budem morao posjetit organa na ZV da malo istražimo kaj sve ima finog za poŽderati ![]()
![]() |
#10221 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Tebe i onu picu iz OS više ni ne shvaćam ozbiljno za Ždere....svaki put se bahatite kako budete došli pa štani...
![]() |
![]() |
#10222 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jeltz, u ponedeljak zderemo, pocinjemo za rucak pa dok stignemo ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10223 | ||
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#10224 |
Super Moderators
|
![]() |
#10226 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10227 |
Super Moderators
|
![]() |
#10229 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10230 |
Super Moderators
|
![]() |
|
|