|
![]() |
#97 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas integralno tjesto+soja ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sad sam pojeo 4 krafne i idem sa frendom na rucak jesti neku mesinu ![]() EDIT: zabrijao da su zderonje, nisam ni vidio ovu temu do sad? Kaj je ovo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Roflamo lol. Tek sam sad skuzio o cemu se ovdje radi. Ispricavam se jos jednom i odlazim. Necu u tu vasu sektu. Samo vi jedite bezmasne jogurte i bok te pitaj kakava bogohuljena. Ajde bok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
evo vidim da se svi razmete u misice i ishranu pa bi trebal koj savjet cujem da bi se nakon svakog treninga trebao popiti sok od vode,limuna,secera i soli no koliko je to stvarno dobro evo jedem voce i povrce tu i tam no da se pocnem sopat dali bi osjetil kakve promjene,dali bi mi bilo bolje,odmornije,dali bi bio izdrzljiviji???? hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sok od vode, limuna, šećera i soli ? Brijem da je to bljutavo ko sam vrag. Znam da kod mene nakon treninga neki popiju oko pola litre proteina. Ja osobno ne pijem ništa nakon treninga (nemam para a i nisam ljubitelj "sintetike" kako ja to sve nazivam), no pojedem si bananu-dvije ![]() Od proteina bi vjerojatno se brže odmorio ili bio spremniji na nove napore. Izdržljiviji, samo od proteina sigurno ne buš. Trening, trening i samo trening. Trčanje pomaže isto puno. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Sol? Hmmm...samo soli valjda trebaš staviti ukupno 0.9% u cijeloj otopini (fiziološka jel ![]() Ti sokići su za povrat izgubljene energije...i mislim kako nisu za ništa više. BTW za još brži povrat energije, pocuclaj/pojedi Cedevitin bonkas od fruktoze. Ona se puno brže apsorbira nego glukoza, tj. "običan" šećer...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam skinuo cca 12 kg u 3 mjeseca bez tjelesnih aktivnosti. ![]() Izbacio sam meso. Doktor mi je zabranio sve osim bijele ribe, ali ja se ne držim toga. Također nesmijem grah, grašak, mahunarke, zelena salata, blitva, špinat, ali ni toga se baš striktno ne držim. 2 puta tjedno pojedem meso tipa riba ili piletina-puretina premazano sam malo senfa. Ostatak jelovnika povrće, riža, tijestenina i svaki dan 2 dcl jucea od paradajza. Navečer se počastim sa čokoladom za kuhanje. Sve ovo je bez i trunke SOLI.
![]() |
#109 |
Banned
|
gle bavim se parkourom i tu treba ulozit punooo napora uglavnom sam cuo da sol obnavlja elektrocite evo javim se samo da provjerim e da u cemu ima dosta proteina za obnovu misica nakon treninga jel dosta jedna 100g milka ili mi treba nekaj divlje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Majo. 05.02.2008. u 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako se pojačano znojić treba nadoknaditi sol to je bez daljnjega ali gubitak vode je ipak veći nego gubitak soli, a imaj na umu i da u jednoj šniti vulgaris kruha imaš tolko soli da nadoknadiš s njom pola litre iznojene tekućine... Ne ne zezam se... Zato je caka da se tlakašima preporuča da smanje sol ali rjetko ko se sjeti reći im da smanje kruh, mislim ne da se prrosječan tlakaš baš drži toga što mu se govori... ![]() @Router Inače propo fizičke aktivnosti - da si jeo gravče na tavče i mesinu i odguslao 1200km u teretani mislim da bi polučio vrlo slične rezultate... ![]() Zapravo siguran sam, a inače prehrana sa puno ugljikohidrata i nije baš "way to go" za mršavljenje kad smo već kod toga iako je masno još gore...
![]() |
#111 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
i ja ću vjerojatno poći putevima zdrave hrane ![]() ![]() ![]() ![]() budem si probao složiti neki "jelovnik" i plan vježbanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Banned
|
gle hamže deri po trbusnjacima sklekovima cucnjevima kad si slobodan odi van i trci ak imas zenu a pretpostavljam da imas radi ono sto odrasli rade(necu o tome jer sam premlad ![]() prestani jest masno jedi ribu povrce voce i one kaktus pilule jel vezu vise masnoca pa ih se i vise trosi a i znas sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
kakvu ženu..nemoj me coprati..vidiš kak su tor, amdejac i nadasve sisa završili....kaj želiš i mene tak unesrećiti ![]() da da trebal bi derati po tome..samo kaj sam tak umoran kad dođem s posla da bi se najradio najel i otišel spavati... ma bum nekaj počel radiit..jer ovo više nema smisla..bole me leđa i koljena..kak deda sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
Ma, kakva prehrana. Osim u ekstremnim slucajevima prehrana nije problem, vec se sve sredi sa aktivnosti. @hamm Pa vezano uz aktivnost, imas onaj termin prije posla u danicicevoj na bazenu recimo. |
![]() |
![]() |
#116 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam prije 2 godine izgubio 32 kg i otad sam uvijek isti ![]() ![]() Samo je problem bio što sam poslije toga pola godine bio blijed kao krpa i recimo kad sam sjedio i naglo se dizao jako mi se vrtilo... btw. zanima me naziv nekih dobrih tableta sa željezom, hvala ![]()
![]() |
#117 |
Beskorisna bitanga...
|
Ako si anemičan uzmi si ferrum lek ili nešto slično ali to možeš i na reccept dobit ako si anemičan, ako ti treba samo za preventivu uzmi neke multivitamine i amen...
![]() |
#118 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Beskorisna bitanga...
|
Rekao sam vrlo slične ne identične i znam zašto sam to rekao, neovisno o tome kaj tvoj frend o tome mislio ili ne... ![]() Inače za one koji se pitaju što je zdrava i uravnotežena prehrana to je otprilike što inače jedaš samo treba biti primjerena količina i traba paziti da omjer ugljikohidrati/proteini/masti bude otprilike 6:3:1 dakle ugljikohidrata (kompleksnih pod tim mislim na škrop i sl), proteina (meso ili nadomjesci ako si vegetarijanac - svejedno je) i masti na kraju, više kao začin nego kao sastojak po mogućnosti što više nezasićenih masti (ulja) ali nikako skroz bez masti jer se vitamini A,D,E i K apsorbiraju samo kroz masti iz hrane... E da i izbaciti šećer iz kavice, bombone, sokiće itd, posebno sokiće...
![]() |
#120 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
(lol zvuci ko neka parola ![]() Svjeze okupan, di ces bolje.. ni dezic ne trebas.
![]() |
![]() |
|
|