|
|
Rezultati ankete: pomoćććć | |||
treba otvarat box |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 60.00% |
netreba otvarat box |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 40.00% |
Glasači: 5. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
HighScoringBitch
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() bok ljudi... zanima kako i uz pomoć čega bih mogao overclockati moj proc ...imam pentiuma 4 2.66ghz.. čuo sam da se može dobro clockati pa čak i do 3.5giga šta mi preporučujete? jel je obavezno da moram kućište otvarat??? pucajte.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
U biti ti se ne razlikuje od clocknja AMD-a pa si pročitaj sticky sve o overclcoku. P.S. Nemoraš uopće otvarat kučište P.P.S.Dobar Attach ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Kantu ne moraš otvarat, sve se radi u biosu. Pošto ti je multiplier procesora 20x ako digneš fsb sa 133 na 166(tu ide bez problema) dobiješ 166*20=3320 ![]() Eh sad, matična ako je ok ne bi trebala kočiti sistem tako da je jedino ograničenje procesor . P.S. Dobro bi bilo kvalitetno hladiti NB ![]() P.P.S. Stvarno dobar attachment ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Teško da će radit na 20x166, zapravo ovisi koji cooler imaš. P.S. Fenomenalan atach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
vidim da ste ugrozeni, sa zenama :-), :clap: Ej de stavi jos koju!
![]() |
#6 |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
pogledaj koji ti je s code (zadnjih 5 znakova proc coda) piše ti na kutiji od proca. Usporedi taj s code s ovima http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showdata.cfm pa onda češ znat točno do koliko ti ide proc. Ako misliš konstantno drzat na nekih 3.2 ghz treba bolje hlađenje pogotovo ako ti je unutra cooler iz box-a jer na njemu nema termalne paste samo neka šugava naljepnica koja slabo provodi toplinu, pa bi ipak trebao stavit neku termalnu pastu.
![]() |
#8 |
HighScoringBitch
|
![]() ma moram kantu otvarat. stvar je u tome šta nemam dodatni cooler:mad: tj, uopće nema paste unutra..ništa nisam diro unutra jer je komp relativno nov... pa mi se zato i neda baš otvarat box...al ako oću ga stavit na 3.2 moram stavljat cooler..zar ne?i pastu,normalno! matična je dobra,ja mislim da nebi trebalo biti problema s njom....kako da dignem fsb procesora??? ajd ljudi pomagajte... imam još puno attacha pa ćete moć svaki dan drk*cu bacit.... ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
FSB dižeš u BIOSU u dijelu Frquency voltage control kad postane nestabilan sustav digneš malo napon pod malo nislim najmanju mogucu vrijednost od trenutne. P.S. Jos bolji attach! ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
evo ja sam isao malo se pozabaviti da vidim kuda to ide inace drzim P4 2.8 (800FSB) na 3.15 (svida mi se 4x225 (900MHz)), e danas sam otisao malo dalje, pa sam ga odurao na 3.5GHz i ides, pa to zbilja radi tamo i to sa obicnim stock coolerom (FSB je bil na 4x250MHz) memorija to nije mogla podnosit pa je dobila pedalu na 400 MHz da ne bude zezancije, i proc nije prelazio 50C, super, zatim sam otisao jos dalje htio sam na onih 400 MHz DDR-u dobiti 433ili nedaj boze 450MHz, tako da sam dostigao odlicnih 4x280MHz, he he he koje je uspio spostati ali winbloze nisu prosle, ali kad bi rijesio hladenje mislim da bi zvjer cak otisla do nekih 4x300, evo prilazem jedan mali screenshoot koji sam skinuo na 3.5 GHz, svida mi se 1GHz FSB, e sad mi jos fali PC500 memorija da to sve upoeljam da radi ko beba |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Stoka
|
coolmer, baš si sretnik, moja šuga od proca(p4c 2.6) jedva radi stabilno na 3.2 ali napon moram jebeno podizat onda opet treba jebeno hlađenje,a ja za sad imam original (iz box-a) naravno stavio sam pastu (artic silver ceramiqe) i skinuo onu šugapastonaljepnicu!! Baš je mene morala zapast verzija "sl6ws" smeče!!! Za koliko bi mogao prodati taj proc, ili ga mogu nekako zamjenit za verziju "sl6wh" ????
![]() |
#12 |
HighScoringBitch
|
hvala dečki....
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
BTW. kad stavm hladnjak na memoriju jel pametno, odnosno dozvoljeno skinuti naljepnicu s kingmax-ovih modula (mislim onu na kojoj pise kingmax, mislim da ne pise "do not remove") |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
pitanje, di se da nabaviti kakav dobar hladnjak za chipset, imam plocu ASUS P4P800-Deluxe, ploca ima pasivni hladnjak i zelio bi ubaciti neki malo bolji buduci dasam zamjetio da se ovaj dosta zagrijava ili mi je jednostavno bolje zamjeniti plocu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stoka
|
pa na taj pasivnjak ubaci samo cooler (40*40) temp če ti bit manja 50%
![]() |
#16 | |
What's inside???
|
Citiraj:
ako te to tolko pali, kupi si G5 mac-a, njemu je fsb na gigi by default ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bipe. 24.01.2004. u 20:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() evo ti na |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
What's inside???
|
Citiraj:
btw. to da encodiras sa 70 frejmova vec sam znao (pugster mi poslal sms) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
hej, pa bila mi je poznata ta njuska na slici ali nisam bil siguran ![]() ahhh pa trebal sam videt gathering team ![]() btw. zasto vasa domena ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
meni se dize komp na 300FSB, ali nije stabilan, windowsi se restartaju:mad: |
|
![]() |
![]() |