|
![]() |
#1 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
X 1650 xt problem ili nesti drugo...
Igram cod2 i odjednom mi se smrzne slika i ubrzo i se ugasi monitor, restartam komp sve normalno... idem malo igrat fifu i prije kraja prvog poluvremena mi se dogodi isto... mislim da je grafa problem ali nisam siguran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
koje napajanje imaš? pogledaj si stiky za testove komponenata koji se soft koristi pa idi softwareom tražiti uzročnika problema prvo probaj sa ati tray toolom, scan for artifacts, vidi jel ti grafa izvrti 3d mark 06' |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi probavao mijenjat drivere? Deinstaliraj stare u Control Panelu, skini Driver Cleaner Professional 1.5. Instaliraj ga i obriši ATI drivere u Safe-modu (F8 prije nego što se pokaže bootscreen). I na kraju instaliraj Catalyste 7.6 ili možeš i najnovije Catalyste 7.7. Ako ni to ne upali, izvadi grafu i trk do frenda a ako tamo ne radi šalji na reklamaciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ajde prvo probaj srediti jos jedan ventilator da ti puše po grafi da je dodatno rashladi ![]() ![]() kao sto ti je i domy rekao to testiranje od 5min ne znači ništa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|