![]() |
X 1650 xt problem ili nesti drugo...
Igram cod2 i odjednom mi se smrzne slika i ubrzo i se ugasi monitor, restartam komp sve normalno... idem malo igrat fifu i prije kraja prvog poluvremena mi se dogodi isto... mislim da je grafa problem ali nisam siguran...
|
koje napajanje imaš?
pogledaj si stiky za testove komponenata koji se soft koristi pa idi softwareom tražiti uzročnika problema prvo probaj sa ati tray toolom, scan for artifacts, vidi jel ti grafa izvrti 3d mark 06' |
evo je sam napravio neka testiranja 3d mark 06, att sam trazio artifekete oko pola sata i nista nije nasao... ottp sam po 5 min opteretio proc i memu isto radi...
|
koje napajanje imaš?
|
fortron 350w pnf
|
Jesi probao spustit taktove kartuše na default?
|
Citiraj:
cak sam ju i downclockao ali uvjek isto... |
Kolike su ti temperature u Loadu (znači dok igraš)?
|
Citiraj:
|
Jesi probavao mijenjat drivere? Deinstaliraj stare u Control Panelu, skini Driver Cleaner Professional 1.5. Instaliraj ga i obriši ATI drivere u Safe-modu (F8 prije nego što se pokaže bootscreen). I na kraju instaliraj Catalyste 7.6 ili možeš i najnovije Catalyste 7.7.
Ako ni to ne upali, izvadi grafu i trk do frenda a ako tamo ne radi šalji na reklamaciju. |
Citiraj:
|
Tako je... :D
12h Obliviona i ako sve radi onda je ok... :D |
ajde prvo probaj srediti jos jedan ventilator da ti puše po grafi da je dodatno rashladi :) možda ti senzor laže..slične simptome sam ja imao na 9800pro kad kada se pregrijavala dok sam igrao oblivion :D (ftw yedwy)
kao sto ti je i domy rekao to testiranje od 5min ne znači ništa :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:49. |