|
![]() |
#9871 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#9872 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ja sam spekla one pileće ražnjiće od purisa (u umaku od limuna i nekih trava ![]() ![]() ![]() za desert...onaj prefini griote ledov sladoled ![]() ![]()
![]() |
#9873 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja sam nekidan imao peku za veceru. Valjda znaju svi sta je to. To je onaj veliki metalni tanjur napunjen svim jestivim. To se poklopi i prekrije sa zari i pece se ili kuha. Uglavnom u peki je bilo: piletine, junjetine, svinjetine, zecetine i bilo je povrca: krumpira, paprike, karfiol, mrkva, gljive, luk (bijeli i crveni). Valjda nisam nista zaboravio. Uglavnom jelo je predobrog okusa. Sto je najgore inace nevolim karfiol, ali u ovakvom obliku nisam mogo odoliti. Predobro. Zao mi sto nisam slikao to cudo, ali imao sam pune ruke posla pa nisam mogao. Eto idem ja nesto pojesti. Mislim da cu si umlatiti par jaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9874 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
jučer bio roštilj - najbolji roštilj koji sam jeo zadnjih par mjeseci... stari je fino ispekao meso, joj meni, a tek pileća prsa kao ražnjići... tako je kad vam ukus pokvari studentska prehrana i menza ![]() za doručak bilo: oetker knusper musli, fruit malo s bijelom kavom, pa s voćniom jogurtom, i za kraj domaći štruklji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9875 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pravim vinski gulaš Kupio kukuruznu pogaču, a za salatu paradajz i crveni luk ![]() Još nakon toga King sa kikirikijem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9876 |
Super Moderators
|
Žderonje!
Baš smo pričali danas Masni, Daddy, Vico-pica i ja da bi mogli lupit jedne Ždere na brzinu...u ovaj petak ![]() Tek toliko da se nađemo, poŽderemo nekaj i maznemo koju Žuju...istračamo malo ostatak bande ![]() Tko je za nek se piše na ljistu. Snjakma Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem ![]() Vuco Wolv?
![]() |
#9880 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
wolv nebu došel jer ima posla u petak navečer, tatek možda no nek se on izjasni ![]() možda jedino naletim na neku cugu kasnije navečer
![]() |
#9882 |
Super Moderators
|
![]() |
#9883 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Doletio sam doma, pizza + Karlovachko Rally i picim nazad na brod. Vidim da se zdere okupljaju, ja cu nadam se najesen do Zg. Dobar vam tek ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9884 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9885 |
Super Moderators
|
![]() |
#9886 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9887 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mejlam ti sutra-ovaj popis moram malo editirati, zavuklo se po folderima koješta. Dobro da sam vidio...
![]() |
![]() |
#9893 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9894 |
Moderator
|
ma nemam vam ja para dečki a i danas me Q6600 košto više neg je trebalo ![]() no svejedno ćemo navratit na čašicu razgovora
![]() |
#9895 |
Premium
|
Ma nemozemo sad nikako. Fali nam jedna kljucna osoba sa autom. Covjek je na moru i sve je trenutno neizvedivo. Ali vjerujem vec sljedeci mjesec ako bude kakvo okupljaliste da ce se dati srediti nesto. Ladybug drzim te za rijec. Nadam se da ces doci. Bit ces obavjestena o nasem dolasku, najvjerojatnije prva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9896 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Snjakma - fat n00b Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik syss (ak ne iskrsnu neki dreqovi prije mora, ali ne bi trebalo) Costa
![]() |
#9897 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Snjakma - fat n00b Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik syss (ak ne iskrsnu neki dreqovi prije mora, ali ne bi trebalo) Costa pifa horza
![]() |
#9899 |
Moderator
|
Snjakma - fat n00b Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Travar zvani Matesonik Costa pifa horza syss Wolv
![]() |
#9900 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Snjakma - fat n00b Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik Costa mc_riba pifa horza syss wolv da se i ja oglasim da zivim ![]() edit: ajd ti ne tipkaj prebrzo da ja mogu stavljati aktualne vijesti u ovom slucaju aka popis?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|