|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2004
|
Koju matičnu za SOCKET A
Kupujem novu matičnu za SOCKET A, želim da ima dvokanalnu memoriju i nVIDIA nFORCE 2 400 ULTRA chipset, što da kupi i što je bolje ABIT NF-7 SL ili ABIT AN7 ili nešto treće |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Dobre su obje, ne buš fulal koju god uzmeš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
a epox ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Ili EpoX 8RDA3+ ipak kad tad če kupit SATA disk
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Cemu 8rda3+ kad je ABit NF7-SL bolji?:confused:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Sad će opet počet rasprava koja je ploča bolj... ![]() Svatko ima svoj faktor ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
|
Abit NF7-S/SL je dokazano bolji od 8rda3+, al nece fulat ni s epoxicom, pa nije rijec o Pc chips ili Epox ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Opet ovaj STRMX nabacuje svoju plocu, pa jel nevidis da se covjek odlucio za Abita?! ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
al se nekad dobro jelo...
|
Ma ljudi pojma nemate ![]() Najbolja Socket A ploča je.....(tuš) "DFI LanParty nF2 Rev B" 4 Sata Porta, nForce MCP-T, puni soundstorm support itd. Jedna 1GBps i jedan 100Mbps mrežna , mnogo malih fičera i šećer na kraju...odlične za visoki fsb, 250-260 Mhz ![]() ![]() ![]() Oću Oću Oću !!! Lost ima za 975kn, ali mislim da je Rev. A. Jesam li spomenuo bogati bundle !? ![]()
![]() |
#12 |
Moderator
|
Ne zelim se uplitati u ploce no samo bih naglasio jednu bitnu stvar "ivaivic", jer neki su malo pomjesali stvari ![]()
![]() |
#14 | |
|
Hmmm može review na PCeXu !? BTW evo tu je dobila rating 100% ![]() http://www.pcstats.com/articleview.c...id=1527&page=1 Joooj kad sjedne plaća :burn: Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
|
Jalc ima DFI ploču, zanima me kakv je suport od DFI? Mislim ono, treba im pola godine da isprave neke brlje u BIOSU i slično ili... Kak brzo su izdali reviziju B? Što spada pod bogati bundle? Ploča je zakon po specifikacijama, jedino neznam ama baš ništa o DFI-u kao proizvođaču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Fakat je DFI-ica dobro prošla na testu. Jedina koja joj po FSB-u može konkurirati je Leadtek Limited Edition, ona koju ima GT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
Citiraj:
FIC je uvijek radio dobre ploče, ali nikad nisu bile okrenute OCerima nego više OEM tržištu, barem do LanParty i Infinity serija. Bundle je: Round UV Kablovi, 2X IDE i 1xFDD FrontX panel - neka vrst port replikatora, dolazi u 5'25" utor InterVideo WinDVD i WinRIP PC Transpo - nosač za nanašanje kućišta itd... Zadnji BIOS je datiran za 2003/11/27. Toliko od mene, sve piše na netu, ako je u LOSTu RevB kupujem čim prije, a Leadtek će u zasluženu penziju.
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
...
na tomshardware su DFI i Gigabyte(limited edition) bile najbolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ja sa svojom nemam nikakvih pizdarija, podrška je ok. sa izdavanjem BIOS-a sam zadovoljan. Dva puta sam im bio pisao( nekaj me je bilo zanimalo) i uvijek sam dobio odgovor. Mislim da su ti na ovoj rev.B dodali novi Silicon Image kontroler,CMOS Reloaded,-Through the CMOS Reloaded menu, DFI offers you a centralized location from which to save and reload customized BIOSes. Not only that, but you have the option of custom naming the saved BIOSes as well. Up to 4 BIOSes can be stored at any one time. This is a great feature and will save you a lot of time in the event of a needed BIOS reset. Nasvinjili do 3.3v napon memorije ![]() Od kakti opreme imaš transportnu torbu,okrugle odurno zelene fluorescentne kablove,front panel sa USB, Firewire i audio, i kajtigajaznam kaj... Ploča je mrak-samo je meni osobno prekričava ![]() Uglavnom ja sa tom firmom imam dobra iskustva. Imam popunjene sve ATA uređaje+kaj sam još jedan hard upiknuo na SATA kontroler, 4 USB-a popunjena, TV-kartica, zvučna, probao sam i Firewire, uštekane su mi dvije tipkovnice i dva miša...i sve dela bez problema. Kad budem kupovao novu ploču-idem opet na DFI. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() mislim da nema smisla nadogradjivat ovu konfig iz siga (barem ne ram proc i maticnu) dok ne pojeftini a64
![]() |
![]() |
#24 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() E da-ploča ima samo pasivce, nema venta a ide ko gluha svinja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
KLOhNing xprt
Datum registracije: Jan 2004
|
A kakva je: Soltek 75FRN2-RL, Socket A, NVIDIA nForce2 Ultra400 SPP+MCP, FSB 400/333, UDMA133, IDE RAID, SATA, SATA RAID, 5PCI, AGP8x, 3DDR (Dual Channel, 400/333MHz), 6 channel sound, USB 2.0, ATX Za 723 Kn u Ve-Milu? I kakav je Soltek uopce opcenito za maticne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma uzmi Abit ili EpoX i s tim nečeš pogriješit
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Uzmi Abit ili Epox.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ekspert iz sjene ...
|
Kaj se tiće DFI-a - DREK 1. kondići puno preblizu socketu 2. Nema rupe oko socketa - WTF is that :confused: Zbog te dvije stvari - ili H2O ili drek ![]() Povlačim rećeno .... sad sam tek pozornije pročital review i DA 10/10 je realna ocijena ![]() Zadnje izmijenjeno od: Paske. 22.01.2004. u 13:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|