|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
epox 8rda+ dual channel
molim one koji korsite ovu plocu neka napisu dali ona ima dual channel... koliko sam skuzio to ima samo nforce2 ultra 400 chipset a ne obican 400, a na epoxovoj stranici pise da ima i ova.. Pa najsigurnije je da pitam korisnike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ja imam 8RDA3+ i ima dual channel pa pretpostavljam da i ova ima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Svaka ploča sa nforce2 chipsetom ima duall channel, a ne samo oni sa podrškom za 400fsb. Možda jedino nemaju neke jako jeftine ploče
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa vidiš na ploči jel ima dual channel.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Epox 8rda+ JE Ultra400 ploča. To lijepo piše na mojoj kutiji u koju upravo gledam. @Clockan Nemaju sve. nforce 400 nema dual channel, u tome i je razlika između Ultra i vulgaris. Dakle još jednom 8RDA+ IMA dual channel i ona je Ultra400. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
...
OK Elven. Problem je u tome sto sam ja zvao ve-mil i pitam dali 8rda+ ima dual channel a frajer mi kaze da nema... A na epoxovoj starnici pise da ima. Ali ne pise dali je 400 ili 400 ultra nego sam nforce2 spp chipset... brijem da cu si nju upiknut kad prodam svoju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ako cemo gledat po benchmarcima i svakodnevnoj upotrebi ni jedna NF2 ploča nema Dual Chanell, usporedite taj DC kod NF2 i kod Intel chipseta i vidjet cete da je razlika ogromna u korist intela ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Kupoval sam za firmu 8RDA+ rev 2.1 - i normalno sebi ostavil ![]() Sad me super smeta kaj nema RAID, a mislil sam piknut 2x80 Gb Barice - pa sve u RAID polje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
...
da ju ocu zaobici onda bi jos prekjucer uzeo nf-7 I da sad je sve jasno btw ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|