![]() |
epox 8rda+ dual channel
molim one koji korsite ovu plocu neka napisu dali ona ima dual channel...
koliko sam skuzio to ima samo nforce2 ultra 400 chipset a ne obican 400, a na epoxovoj stranici pise da ima i ova.. Pa najsigurnije je da pitam korisnike :D |
ja imam 8RDA3+ i ima dual channel pa pretpostavljam da i ova ima :D
|
Svaka ploča sa nforce2 chipsetom ima duall channel, a ne samo oni sa podrškom za 400fsb.
Možda jedino nemaju neke jako jeftine ploče |
Pa vidiš na ploči jel ima dual channel.
|
Epox 8rda+ JE Ultra400 ploča. To lijepo piše na mojoj kutiji u koju upravo gledam.
@Clockan Nemaju sve. nforce 400 nema dual channel, u tome i je razlika između Ultra i vulgaris. Dakle još jednom 8RDA+ IMA dual channel i ona je Ultra400. |
...
OK Elven.
Problem je u tome sto sam ja zvao ve-mil i pitam dali 8rda+ ima dual channel a frajer mi kaze da nema... A na epoxovoj starnici pise da ima. Ali ne pise dali je 400 ili 400 ultra nego sam nforce2 spp chipset... brijem da cu si nju upiknut kad prodam svoju... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja imam 8RDA+ 1.1 mislim ako ne cak i 1.0
Ima DUAL channel i FSB ide bez problema iznad 200mhz a nema ULTRA 400 ver. Tako da toliko o ULTRA 400. |
Ako cemo gledat po benchmarcima i svakodnevnoj upotrebi ni jedna NF2 ploča nema Dual Chanell, usporedite taj DC kod NF2 i kod Intel chipseta i vidjet cete da je razlika ogromna u korist intela :rolleyes:
|
Citiraj:
|
Elvene sve ja to znam samo hocu reci ovome sto kupuje plocu da nema veze sta pise ili ne pise na ve-mil site-u
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kupoval sam za firmu 8RDA+ rev 2.1 - i normalno sebi ostavil :D Sad me super smeta kaj nema RAID, a mislil sam piknut 2x80 Gb Barice - pa sve u RAID polje :eek: :D |
...
da ju ocu zaobici onda bi jos prekjucer uzeo nf-7
I da sad je sve jasno btw :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56. |