|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2002
|
Subtittle workshop problem
U programu "subtitle workshop" otvorio sam jedan *.avi zapis i titlovao ga. Zatim sam uradio file/save as i otvorio mi se okvir koji mi nudi oko pedesetak formata. Koji god format da odaberem i spremim ga ne moze ga otvoriti niti jedan video player (BS player, Windows media player itd.) osim " Subtittle workshop ". Moje pitanje je: kako taj titlovani zapis spremiti kao *.avi, ili neki drugi format, kojega moze da otvori Windows media player, BS player itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Čuj ja mislim da ovo ide pod softveraj a ne probleme, ali neka ti bude. Mislim ja taj program nisam nikada koristio ali prema onome kaj sam ja vidio on podržava nekih 55 formata i niti jedan nije avi ili nekaj tome. Ja mislim da je on kao i 99% ostalih da napravi titl i da se on snimi u nazovimo titl format. Dakle aj ti ovako, složi si taj titi i onda ga snimi kao: brzi i blesavi.txt ili brzi i blesavi.sub ili brzi i blesavi.srt i onda film preimenuj da se tako zove: brzi i blesavi.avi i sada pokreni bs player i titl bi se sam od sebe trebao učitati i to je to. Dakle film i titl neka se isto zovu i neka se nalaze u istom folderu, s time da titl snimi kao *.txt, *.srt ili *.sub i to bi mislim bilo to. Nemoj da moram to skidati sa neta da vidim kako to radi jer sam ja jako sretan sa nekim programo iz '41 i neke i radi mi mrak ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Tako je, i meni radi mrak ![]() Neki od standarda su MicroDVDov i SubRipov, s tim da bi radije koristio SubRipov jer koliko vidim podrzavaju ga i neki linijski playeri.
![]() |
#4 |
Banned
|
Da te sad ne gnjavim (to sta si mi predlozio nikako mi ne uspijeva) da li znas neki drugi shareware koji moze da uradi to sta zelim. Znaci da mogu titlovani video da otvorim u BS player, Windows media player itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
mora raditi.
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne znam što i kako radi subtitle workshop, on sejva titlove direkt u film(što mi je čudno) ili sejva poseban fajl*.srt (ili več koji format odabereš, što je vjerojatnije). Ak je slučaj drugi, otvori ti lijepo taj titl u netepadu ili wordu i pogledaj jel ima išta, provjeriš jel ti brojkice dobro stoje (pogledaj primjer u atachu) itd... Probao si ručno učitati titlove s BS? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|