|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Volan & GTA:San Andreas
Pozdrav! Imam pitanje, jel neko možda zna kako namjestit GTA:SA da radi sa volanom?? Problem je to što pod kontrole ima samo mouse+keyboard i joypad... Inače volan je Logitech-ov Zahvaljujem svima na odgovoru ![]()
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa volan ti se vodi pod joypad. Radi kad si u autu, ali kad si na nogama malo je teže hodat volanom....LOL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja ga nisam uspio podesiti ni u autu da radi (nije prepoznavao dugmice i pedale kako treba)
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Npr. Mafija je odlicno napravljena za volan i osjecaj je super u vožnji....
![]() |
![]() |
#6 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Istina, kod Mafije je to super riješeno; krećeš se sa strelicama i mišem, a voziš s volanom. San Andreas nisam probao, ali mi u Vice cityju nije htio axise prepoznat. Prepoznao mi je volan i sve gumbe, ali ne i axise od volana i pedala.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
E kod SA je problem šta ništa nece prepoznat nije mi jasno kak to nisu sredili likovi šta su radili igricu pa mislim da bi bilo normalno da imaju podršku za volan ![]()
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Volio bih i ja iako bi mi u tom slučaju bilo drago da je u realnom vremenu... Ima doduše skinut za Mafiju modern mod koji sve mjenja u moderno od obleke na ljudima i zgrada pa do autiju i oružja. Koristio sam jedno vrijeme taj mod i fakat je fora jedino kaj je jako zahtjevan budući da su 3D modeli puno detaljniji. Tada sam još imao 6600GT, a nakon kaj sam složio novi komp nisam se više s tim zabavljao jer je došao TDU iako kad ću imati vremena možda instaliram čisto da vidim kak to zgleda kad mogu sve nafrljit na max. Sad kad gledam najbolji bi mi bio neki križanac između igrivosti GTA-a, opcija Mafije (vazano uz kontrole, mogućnost in-viewa i sl.) i grafike te veličine "mape" TDU-a te dakako njegovih licenciranih autiju. Mislim da je samo pitanje kada će tako nešto izaći. Isprika na OT-u.
![]() |
![]() |
#10 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Imao sam neki GEMBIRDov volan (ne sjecam se tacnog modela, ali je bio super: gumirani dio za ruke, visece papucice,....), nije pomagalo ni mjenjanje drivera. BTW Girrari mozes li mi dati link sa kojeg bih mogao skinuti taj mod za Mafiu?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|