|
![]() |
#62 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() prvo: ne pobjeđuje u svim testovima što je odma gubitak drugo: u testovim u kojima je i bolja nije uvijek za 5% treće: neću ni govorit da je GTX jača od ultre a XT ponegdje jača od obje. Neka budu bar dva sajta sa ovako realnim rezultatima pa ćemo i pričat ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
.
|
Test HD2900XT sa 1GB DDR4 meme... Slabo, slabo, čak joj ni prednost u vidu više memorije, ne pomaže... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
http://www.guru3d.com/article/Videocards/440/ eto, gledaj i plači. koja žalost iz atija. 8600gt ih ubila
![]() |
#74 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#75 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
- možda su programeri bili lijeni ili su loši programeri pa su zato driveri takvi - možda ih slabo plačaju pa je ovo neka vrsta pobune - možda ih nešto ometa ili im netko nemeće i drugi posao pa nisu stigli to su sve nagađanja o mogućim rezlozima takvih drivera a osim toga sigurno nije baš jednostavno napraviti drivere (da je tako jednostavno onda bi vjerojatno svatko za svoju grafu napravio posebne drivere ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja neznam zasto se vi zalite? zelite bolje performanse ? zaista vidite razliku izmedju 80 i 82 fps? pogledajte ovo i budite sretni ![]() ![]() slike/grafovi su uzeti iz ovog clanka i odabrane su bezveze. (obje igre pokrenute na linuxu su naravno linux native verzije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
2600XT je po cijeni usporediva s 8600gt a ne gts lol... Izac ce jaca verzija 2600xt koja ce imat istu cijenu ko 8600gts i tu bi trebala bit po performansama a sto se tice 2900xt pa kartica je brža od gts640mb za sad a što će bit u usporedbi s gtx vidit ćemo... Također driveri od atija još uopce ne koriste novu tehnologiju u čipu koja poboljšava izgled slike (pročitao u bag-u)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Prema svim recenzijama do sada objavljenim razlika između 2600XT DDR3 i DDR4 je minorna što znači da je to to i da je 2600XT u najboljem slučaju klasa 8600GT kako got okreneš. Bolje neće izaći, eventualno će još dotjerati drivere. Zato su uostalom i cijene takve kave jesu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
|
ukratko, ati mainstream kartice su banana
![]() |
#82 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ukratko, ATI mainstream kartice imaju sve prednosti koje meni trebaju: bolje performanse i kvalitet slike kod dekodiranja videa manju potrošnju struje/zagrijavanje nižu cijenu a uz sve to, vrte SVE igre koje mene zanimaju prihvatljivo. Činjenica da neka druga kartica ima 2 fps-a više, a sve gore navedeno lošije, me apsolutno ne dira Edit: btw, pogledao sam testove na još par site-ova, rezultati su apsolutno bezvezni i sigurno će proći još par revizija drivera dok stvari ne legnu na mjesto (na žalost) Zadnje izmijenjeno od: segregator. 29.06.2007. u 10:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
ali 8600gt ih je potukla
![]() |
#84 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
ma nije, pa vidiš da 2600XT ima bolje rezultate i od 8600GTS: http://www.firingsquad.com/hardware/...iew/page11.asp |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ma lol pa razlika u potrošnji cijele konfe s gts ili xt karticom je oko 50w ... I da izac ce jos 1 2600xt ima ce jos neko ime u nastavku vidio sam na 1 sajtu nes kao "geremi".... I da onaj review na gotfragu je apolutno smijesan cak imaju i 2900xtx a niko nezna kad izlazi ta kartica i kolko ce imat mb na kolko ce bit mhz gpu/mem a oni je imaju na testu daj lol i ako pogledas par testova 2900xt 512 rama je brza od 2900xt s 1gb rama u 2500*1600 sto je apsolutno nemoguce tako daj taj review možete zaboravit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Samo da se osvrnem na ovu usporedbu između 2900XT i 8800gts... Ekipa tvrdi da je po testovima bolja radeonka. Sada, ili mi ne vidimo jednako ili sam ja lud. Gledajući testove, jednom je bolja jedna drugi puta druga. Možda, možda se može reći da je 2900xt češće (55:45) u prednosti... ALI ostaje da čim se uključi aa i af (a onaj tko kupuje te kartice ŽELI igrati sa tim postavkama) 2900xt nema šanse niti u jednom testu. Tri su revizije drivera izašle od izlaska kartice i niti jedna nije ispravila taj problem. Razlika u novcima, kao i velik frame drop pri korištenju gore navedenih postavki, ne bi trebao ostavitiravnodušnim nikoga. Mislio sam i sam da sam pogriješio uzevši nVidiju, ali sada 2 mjeseca nakon izlaska radeonke opet bih jednako napravio jer sam prezadovoljan karticom a ovi testovi samo to potvrđuju... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|