|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2002
|
printanje sadrzaja ekrana kod podizanja windowsa
Htio bih da prilikom podizanja windowsa (nakon restarta) isprintam trenutni sadrzaj ekrana. Da li netko zna tocan postupak Znaci moja pitanja su: 1. kako (privremeno) zaustaviti podizanje windowsa 2. kako nakon toga isprintati sadrzaj ekrana |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
KAJ BI ti odprintal? Onaj crni prozor di ti pise memorija koji hardovi, cd romovi i slicno? To mozes zaustavit sa tipkom pause/break Al print toga misim da se bas ne bu dal izvest.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa, mozes probat lupit pause tamo gdje te zanima, potom altgr(desni alt)+prtscn(printscreen(iza f12)) a kada se dignu windozi pastati (ctrl+v) u word, ili nekaj slicnog, nemam pojma da li ce raditi ali probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Da i ja bi instalirao MaxPayne 2 na Hard koji nije formatiran i da mi moji procevi i memorija rade međusobno povezani bez matične ploče i da se igram tako ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
zašto altgr+prtscrn ? to ide i ako samo prtscrn. ali neće raditi ako napraviš prije dizanja vindoza jer se naime clipboard diže među zadnjima. ali možeš probati ctrl+prtscrn ili alt+prtscrn (ne znam koji) jer je to od davnina naredba da se sadržaj ekrana pošalje na printer ... možda upali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Ne bih toliko gnjavio da nisam prije dvije godine vidio svojim ocima kod nekog kolege kako je isprintao sadrzaj ekrana prilikom ucitavanja windowsa. Da me ubijes ne mogu se sjetiti da li je on to odmah isprintao ili je nekako ubacio u clipboard i kojom kombinacijom tipki je to izveo. Samo jedino sta znam je to da se to moze izvesti ali kako, pitanje je sad??? Ako netko to zna molio bih da proba to na svom racunalu pa da mi onda odgovori. Thanks to all |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Stari moj ocito da nisi dobro procitao. Prvo-nisam rekao da je on to "isprintao iz Clipboarda" nego da se ne mogu sjetiti da li je on to odmah isprintao ili nekako ubacio u clipboard. Samo jedno sigurno znam da je printer isprintao sadrzaj ekrana. Drugo-ja sam rekao ako netko zna neka isproba na svom racunalu i objasni mi kako mu je to uspjelo. Stari moj pa normalno je da sam ja to isprobao na svom racunalu i da mi je to uspjelo ne bih ni slao pitanje. Sad ces ti reci pa sta ne pitas tog kolegu eee da ja mogu s njim stupiti u kontakt onda nebi bilo problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
ako se radi o windowsima 95 ili 98(se), onda ce ti printscreen raditi najnormalnije ako ti je printer prikopcan na LPT port. Ne trebaju ti nikakvi driveri, jer je OS DOS, a ne windows. Windows 95 i 98 su samo nadogradnja DOS-a i dizu se iz DOS-a. Dakle, stisnes pauzu i printscreen i to je to. Ako su windowsi 2000 ili xp, onda to nece raditi, jer su oni sasvim druga prica i njima se treba prvo dic driver (koji se dize tamo negdje prije servisa) i to nece ici dok ti vjerojatno nece biti prekasno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
|
Ne pričaj gluposti. Ako on želi isprintat onu tabelu di su prikazani portovi, memorija itd. onda mu neče pomoč nikakav DOS jer se to prikaže prije učitavanja bilo kakvog OSa, a DOS je OS kao i svaki drugi samo nije grafički. Imao ti 3.1, 95, 98, XP, ME, 2000, NT ili šta ja znam šta uvijek je isto. Svaki OS se počne očitavat tek nakon te tabele.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Teorija: stari LPT pisać tipa nekog Epsona igličnjaka i tipka PrintScreen, mogao bi probat ...
![]() |
#13 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Kad bi mi to trebalo instalirao bih neki emulator (VirtualPC ili sl.) i preko njega ![]()
![]() |
#16 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
![]() Pročitao sam čovjekovo pitanje i opet ne kužim šta želi isprintat jer nije naveo da li želi tablicu ili nešto drugo
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
pa pitao sam starog i kaze da se na starim plocama i procevima+lpt printer moglo poslati printscreen i da ga je odmah ispisao na printer, no izgleda da je to sa novim plocama nemoguce, no kaze da bi trebalo biti moguce dignuti nekakav virtual pc u win i onda slikati(printscreen) njegovo podizanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Uzmes fotic u ruke, pauziras tabelu tu koju hoćeš, uslikas, i onda kad uđeš u windowse skines sliku na komp. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|