|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Slika (komp) se smrzne
e ovako. kupio sam staru kantu(celer 900,200 rama,20gb hdd,ostalo integrirano) i sad dignem xp i sve ok...vidim u biosu da je temperatura oko 50c pa izvadim hladnjak i očistim ga i zamjenim pastu i padne temp. za 15c ali nakon 10min rada slika samo pobjeli...frend mi je rekao da je možda temp. nečega prevelika...što vi mislite |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
---
Datum registracije: May 2007
|
moguće da se temperatura povisila... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Imao sam istu matičnu i začudo stabilnost je bila perfektna,... za razliku od performansi ![]() Nekako mi tu smrducka na memoriju. Ako imas dva keksa, probaj sa jednim.... ili jednostavnije sa memtestom (ili kako se vec zove) Sljedcću bi stvar preporucio reinstalaciju windoza... Sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
sad sam probao sljedeće:uzeo neku igru star defender(2d) i svaki put kad je eksplozija komp malo uspori...to je ok... i nakon 5 min se zaledi...onda sam stavio kućni ventilator da puše po cjelom kučištu i onda se sledio nakon 15min...znači nešto se pregrijava...jel može bit da je do chipseta?(bio je dosta vruć) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
I koliko točno(i u kojem obliku) memorije imaš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Šarafciger Rules!
Datum registracije: Aug 2006
|
Lako moguće da je chipset.... Hoće to.... Ponekad se javlja i problem zbog VGA... (nešto s njom nije u redu i pregrijava chipset), probaj sa nekom drugom... Možda i napajanje ne radi kako treba (provjeri voltaže) A možda je i problem u ploči.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|