![]() |
Slika (komp) se smrzne
e ovako. kupio sam staru kantu(celer 900,200 rama,20gb hdd,ostalo integrirano) i sad dignem xp i sve ok...vidim u biosu da je temperatura oko 50c pa izvadim hladnjak i očistim ga i zamjenim pastu i padne temp. za 15c ali nakon 10min rada slika samo pobjeli...frend mi je rekao da je možda temp. nečega prevelika...što vi mislite
|
moguće da se temperatura povisila...:stoopid:
|
i ja to mislim,sad idem još provjerit
|
nije stvar u temperaturi,gledao sam hdd oko 38c a proc max 40c
|
možda grafa ? koja je unutra?
|
grafa je aladin tnt mislim da samo to piše
|
Matična je možda PcChips m754lmr:D ?
Imas koji pci u slotu? |
Citiraj:
|
Imao sam istu matičnu i začudo stabilnost je bila perfektna,... za razliku od performansi:fuming:
Nekako mi tu smrducka na memoriju. Ako imas dva keksa, probaj sa jednim.... ili jednostavnije sa memtestom (ili kako se vec zove) Sljedcću bi stvar preporucio reinstalaciju windoza... Sretno :goood: |
Citiraj:
|
sad sam probao sljedeće:uzeo neku igru star defender(2d) i svaki put kad je eksplozija komp malo uspori...to je ok... i nakon 5 min se zaledi...onda sam stavio kućni ventilator da puše po cjelom kučištu i onda se sledio nakon 15min...znači nešto se pregrijava...jel može bit da je do chipseta?(bio je dosta vruć)
|
Citiraj:
I koliko točno(i u kojem obliku) memorije imaš? |
128+64 sdram
|
Lako moguće da je chipset.... Hoće to....
Ponekad se javlja i problem zbog VGA... (nešto s njom nije u redu i pregrijava chipset), probaj sa nekom drugom... Možda i napajanje ne radi kako treba (provjeri voltaže) A možda je i problem u ploči..... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |