|
![]() |
#31 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
hehe, imaš pravo... Treba sve probat da bi znao što valja od žena, piva, pa i komponenta...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
Citiraj:
toliko o tome ko koga pere ![]() osim toga, da bi dobio taj 3dmark rekord, trebas staviti valjda 2 gtx ili ultre u sli jer je ovo ati crossfire ![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
nisam ja pokrenuo topic zbog onih 3% što su ATI-evci povecali high-score vec sam samo napisao da nije to nesto svemirski veliko ... i to još u 3DM05 ![]() no pustimo to, ti veliš da je 2900 za samo 2% brza od GTS? dao sam (prvi)link u onome sto si quota-o, tamo sve pise... rasprava da se jedna nova ATI-evka jedva nosi sa starijim nvidiama... bravo ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 16.06.2007. u 09:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
staro/novo pada u vodu ako se mjeri po dx10 igrama...gdje su?...po nekim benchmarkovima i gtx ce imati problema tu raditi kako spada...ko je kupio ovu generaciju za dx10 igre je debelo spusio lovu ![]() i dalje stoji da ati ima world record sto je i poanta topica, a ne prepucavanje o 2-3%...ali ko zna kakav su cooling koristili jer se ati jako dobro kloka kada se jako dobro hladi ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, barem 50% ljudi na ovom forumu kupuje nove grafe tek toliko da nečim zamjene staru a igraju se jedamput mjesečno. Vrte markove... Meni je u mjesec i pol kroz komp prošla i AIW X1900, 8800 GTS i 2900XT-90% vremena sam proveo igrajući igre i tu-i-tamo opalio bench ili overclock pred spavanje ![]()
![]() |
|
|