![]() |
ATI drži novi 3dmark 2005 rekord :)
|
zapanjujuce
|
Lijepo... vidim x6800 radi na brutalnih 5.35ghz...
|
hmmm ovo nije nista drasticno veci score nego sto je drzala nvidia do nedavno...
(kojih 3% je veci samo, a to nije puno). dakle, samo pitanje vremena kada ce nvidia srusiti to. A pitanje je sto bi bilo kada bi piknuli u taj ISTI komp(proc,mema,ploca...) jednu nvidia karticu 8800, bilo ultru ili gtx... jer je ocito 8800 brza i bolja kartica od te ATI-eve :) neki kazu(link) cak i GTS, koja manje dodje, to bi bilo zanimljivo usporediti u istome kompu i istim uvjetima.... :) ima jedan clan na forumu 2900 pa samo za primjer evo tu u topicu za uporediti u normalnim konfama reze 3dm06, bez nekih quad core fora i slicno... gts ju pere cak, ne ulazim u detalje oko 2900 jel joj to max ili ne, ali brojke govore svoje... :goood: |
Isuse...3dmark 06 ti je test za uspoređivanje grafa.
Ko da vrabci na grani ne znaju zakaj ATI-jevci više vrte 05 a Nvidiaši 06... |
da jedino više i mogu držati rekorde u 3dmarku
jadno |
Iako sam uvijek preferirao ATI i zapvo imao ATI nije mi preostajalo drugog izbora nego ova 8800gtx. Jednostavno je u svakom pogledu bolja od 2900 serije. Ali nVidia je pošteno usrala 8600 8500 8300 serije pa bi ATI tu vrlo lako mogao pokupit novce.
|
ATI već jest pokupio novce, drži veći dio OEM tržišta nego Nvidia...i to sa karticama koje još nisu ni izašle :)
|
Frend ima 2 kompa i u jednom je ati9600 , u drugom 8800gtx. Ovaj komp s 8800 je spojen na philips lcd televizor 82cm i tu se gledaju hd filmovi(x264). Sad je jedan dan spojil ovog s ati grafom na lcd i slika je puno bolja. Tak da fućka mi se za tih par fps-a. Ostajem na ati-u
|
Uopće nebi komentiro usporedbu ati9600 i 8800gtx na TELEVIZORU.
|
Ovo ti je kao da poredis feraria i jugu na makadamu.
|
Citiraj:
|
ne,ne ferarija i ladu :D
|
Počeli ste kenjarit:D
uglavnom htel sam reči da mi je bitniji 2d prikaz( tu i tam zaigram nekaj), a tu je ati bolji |
Citiraj:
|
od kad znam za sebe...komp ni nije dotaknula Nvidia..i nikada niti neće,..da su neznam koliko bolji...uvijek ću kupiti ATi....
|
Ma, Pinsla se malo pogospodio...stavio u komp najskuplju grafu na tržištu i sve ispod mu više nije dobro:fiju:
Upikno i glantz novi Pentijum:D Četri gige meme...pa nam sad tu baca krafne u oči kak je Endivija zakon... |
a kad to pinsla nema najbolje šta ati nudi? imao je prvi X800XTPE, pa x1800, pa x1900, pa.. il se ja varam? :)
|
Citiraj:
Brijem da je 8800 GTX ipak najskuplja na tržištu:) |
Citiraj:
Vrti Neverwinter Nights sasvim OK, a bogme i Ogame :chears: 3D igre su pomalo postale dosadne |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Šmrc, osvojeno prvo prvenstvo Hr u UT-u...davno bilo...imao sam tad rejdiona 64 VIVO, drugi za koji se zna u Hr, čak ni Formel koji ga je trebao dobiti za tadašnji Info ga nije dobio na vrijeme za pokazat na sajmu :)
2400kn, to je tad bio ogroman iznos za grafičku (pa još švercanu :) ) |
Citiraj:
To ću znati tek kad dođem u njegove godine:D |
Znači i pinsla je prešao u nVidijin tabor...
Izgleda da smo svi mi potkupljivi :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ne dam se ja tek tak...a i stara dobra AIW X1900 još fino vrti igre u 1680X1050 Tek negdje za Žićbo gledam za novu grafu...i to ne Endiviju:p Citiraj:
|
Citiraj:
samo sam realan i ništa više |
Citiraj:
prijelazni rok je davno prošao:) a osim toga kome zeleno stoji dobro?:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:12. |