|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Koristeči Google. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
dobro a daj mi reci onda cemu opce sluze forume... sve o cemu mi ovdje pricamo se moze naci negdje na netu tj googlom.... forum sluzi za razmjenu iskustava s kompovima itd i mozda covjek zeli cuti misljenja vise ljudi koji su to radili pa da mi kozu prednosti mane moguce probleme itd. uostalom ako ti se neda odgovarat nisi trebo uopce ovako samo bezveze spamas jedan od programa s kojim mos smanjit zauzimanje rama je Tune Up. neznam kolko ucinkovito oslobada rame al program ima jos dosta korisnih stvari tipa ciscenje registrija.... pa ti se isplati instalirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo odi na ovaj link pa ti mozda i pomogne ako jo to sto si trazio! http://www.cro-xp.org/readarticle.php?article_id=43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
O cemu je ono bila tema... evo i ja jucer bas instalirao win xp-SP2 i dolje konfu stavio i kada udem u win bez da instaliram antivirus i ZA i sl,vec je pojeo 220Mb,cini mi se puno,na XP SP1 je to bilo oko 100Mb...sto vi mislite?
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 14.06.2007. u 15:38. Razlog: nema razloga |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Šarafciger Rules!
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Zglavnom, ima po netu dosta tutoriala kako tweaknut windowse, koje servise pogasiti kako bi se što više rama sačuvalo... Nisu to sada neke drastične uštede rama, nego se više dobije na bootu windowsa... Meni Firefox guta i po 70 mb rama.... Opet, dosta rama gutaju i aplikacije koje su vezane uz hardware i instalirane programe, koje se nepotrebno pale u startupu... Npr. bluetooth servis (rundll32), NeroCheck, Microsoft Office, uglavnom, varira ovisno o izboru omiljenog softwarea....
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Tlacitelj i neznalica
|
ma mislim nije frka ima rama dosta,ali me zivcira tek tako...sta ce tek biti kada sve poinstaliram...malo cu baciti oko po netu pa procackati...thanx
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Giga, RAM i je da se troši ![]() Šta si ga kupovao ako sad misliš štedit na njemu ![]() Velim ti, ne sekiraj se, memorija i je tu sa ju "netko" iskoristi. Kak je reko AMD-jac - ja sam ga kupil, on bu meni služil, a ne ja njemu ![]() Uglavnom, ja sam ti znao nakon 3-4 mjeseca imati 500-600MB odmah u startu, ali nije to neki problem kad imaš 1GB, a kamoli više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
Tlacitelj i neznalica
|
![]() Ma nece se on meni siri ko spolna bolest,izvaditi cu ja jednu plocicu van...ili jos bolje staviti ga na 512Mb pa neka se faca siri onda,da ga vidim... thanx
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|