|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Preporuka WiFi mrežne kartice
Može neka preporuka. Nije važno da li je USB ili PCI. Sam uopće neznam na čega bih gledao kao važne karakteristike što se tiče mrežne kartice. Meni će služiti u prvu ruku za spajanje sa mobitelom, kasnije kad se preselim vjerovatno za bežični DSL. Ima li kakve razlike, na šta trebam gledati, koju preporučujete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Canyon WF-511
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Zavisi, možeš uzet neku jeftinu imaš za 100kn Canyon WF511 HG Spot ili neku kvalitetniju tipa Dlink DWL-G520. 1. dođe oko 100kn, a ova druga oko 200 - 270kn. Imaš i USB dongle-ova: Asus WL-167G, Optimum za 200kn, ili Netgear WG111IS također 200kn Ve-mil. Kod USBova je poželjno uzet onog sa eksternom antenom, jače hvata, a kasnije možeš spojiti neku jaču natenu. Dok kod PCI izvedbi gledaš njihovu sposobnost hvatanja okolnih AP-ova, što je katica manje gluha to bolje, primjer je atheros chipset koji je prisutan kod 2. PCI izvedve. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Već sam naručio pol sata nakon što ju je preporučio. ![]() Thx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
vidim da svi vec duze vrijeme preporucaju WF-511 mene zanima da li neko koristi neku karticu sa WPA2 podrškom negdje istovjetne kvalitete ko WF-511?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
kako to program radi lose daj malo objasni,za drivere imas uputstva kako instalirati(dobijes u kutiji)......koje windoze imas?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|