![]() |
Preporuka WiFi mrežne kartice
Može neka preporuka. Nije važno da li je USB ili PCI.
Sam uopće neznam na čega bih gledao kao važne karakteristike što se tiče mrežne kartice. Meni će služiti u prvu ruku za spajanje sa mobitelom, kasnije kad se preselim vjerovatno za bežični DSL. Ima li kakve razlike, na šta trebam gledati, koju preporučujete? |
Canyon WF-511
|
Zavisi, možeš uzet neku jeftinu imaš za 100kn Canyon WF511 HG Spot ili neku kvalitetniju tipa Dlink DWL-G520. 1. dođe oko 100kn, a ova druga oko 200 - 270kn. Imaš i USB dongle-ova: Asus WL-167G, Optimum za 200kn, ili Netgear WG111IS također 200kn Ve-mil.
Kod USBova je poželjno uzet onog sa eksternom antenom, jače hvata, a kasnije možeš spojiti neku jaču natenu. Dok kod PCI izvedbi gledaš njihovu sposobnost hvatanja okolnih AP-ova, što je katica manje gluha to bolje, primjer je atheros chipset koji je prisutan kod 2. PCI izvedve. :chears: |
ma uzmi Canyon WF-511,kako je srki rekao,kartica je vec dosta vremena best buy,ima ju dost ljudi na forumu i nikad niko nije imao problema,i odlicno radi s windozama.....
|
Već sam naručio pol sata nakon što ju je preporučio. :)
Thx. |
vidim da svi vec duze vrijeme preporucaju WF-511
mene zanima da li neko koristi neku karticu sa WPA2 podrškom negdje istovjetne kvalitete ko WF-511? |
Svi pricate da je ta kartica super ali meni se dosta blesa, program mi radi lose, drajveri se nedaju instalirati. Moguce da je hardwerska greska nesto do kartice.
|
kako to program radi lose daj malo objasni,za drivere imas uputstva kako instalirati(dobijes u kutiji)......koje windoze imas??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |