|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
sve sam probo
pitanjce znam da je to vec postavljeno zilonti put. sve sam searcho sve sam isprobo i nista ama bas nista ne sljaka . Ovako dakle : Provider: iskon Ruter: Speedtouch thompson ili nesto tako. FW: Comodo od windowsa fw je iskljucen vec davnih dana Dakle moj problem ![]() Uglavnom koristim jedan port na utorrent za koji mi non stop javlja da je zatvoren i da se niko na mene ne moze spojit. Na ruteru sam po tutacu sa portforwarding forwardiro port koji mi treba sve pet. Dopustio utorrentu spajanje na net preko comoda sve 5 . Ali i dalje utorrent javlja da je port zatvoren !!! vise sam lud nikako da bude otvoren sve sam zivo probao.. Dali mi neko moze pomoci ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
u comodu isto moras otvoriti port. ugasi ga i probaj jel onda sve ok, ako je, otvori port u njemu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
ali nazalost i to sam isprobo.. isto nista ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
sve sto trebas je otici u onu network listu i napraviti rupu na zeljenome portu..i naravno taj setting dignuti sa 'Up' na vrh liste |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
hmm hvala na prijedlogu pokusam danas. Kada se vratim sa posla :/ Zanimljivo je to sto mi i za port 80 ( ako se navaram to je port ono za surfanje i to nesto ) javlja da je zatvoren odnosno stealthed. A surfam normalno. :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
|
80 je listening port za surfanje.. znaci ne kod tebe kad surfas nego na serveru po kojem surfas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
..
|
Citiraj:
- odi na tab 'security' - odi pod 'network monitor' - klikni add - kad se otvori popup screen stavi 'allow','tcp or udp' 'in/out' i pod tabom destionation port ukucaj zeljeni port...ostalo ne diraj..spremi postavku i kad se zatvori prozor u onome prijasnjem oznaci to sto si dodao (na dnu liste je) i klikaj 'up' na ekranu dok ne dodjes do vrha sad bi ti trebalo raditi.. sad ako nisi u ruteru napravio rupu ovdje ti nema pomoci... imam ja doma speedtoucha ali se ne sjecam napamet kako se kod njega prckaju portovi toolbox-> gaming and aplication na dnu odes na Create a new game or application(upisi pamtljivo ime i namjesti manual...ukucaj na sljedecem ekranu trazeni port .. stavi sve da su samo jedna te ista vrijednost) a onda na Assign a game or application to a local network device (tamo nadji ime koji si gore definiro u proslom tasku i povezi ga na ime pca .. i to je to) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
E hvala ovo za comodo. eto sada je proradilo hvala puno svima ! Eto to mi je kada instaliravam nesto a neznam ga kontrolirat. A na speedtouch sam forvardiro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jos jedno pitanje. oprostite sto gnjavim .. Ali bi mi mogli preporucit neki firewall nesto ok da saljaka dobro a da bi ga npr neko sa mojim znanjem lagano narihto. Samo ne ZA ! bljak fuj ! ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|