|
![]() |
#31 | |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ma razumijes me, nije u igri par eura pa da bi ja iso drkat po tome. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ala rasprave glupe ![]() dragi drago, možeš ti isprobat koliko najviše ide FSB bez dizanja voltaže na procu, tako šta ćeš smanjit množitelj proca. Znači 355x9 = 8x400 dalje možeš 400x8=457x7 itd. itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
Citiraj:
I da, rasprava je malo otisla u krivom smjeru. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo našao vremena da potražim max FSB na mojoj ploči koja je temeljena na "punokrvnom" 680i SLI chipsetu, uglavnom rez je loših 460, s množiteljem na 6. U biti meni dosta jel mi je bitnija podrška za sli (uskoro) nego bjesan fsb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Rusi su napravili sjajan review i pohvatali sve te loše reze. Ono, FSB na 400 zbog strapa jače od 450 npr. http://www.xbitlabs.com/articles/mai...32x-max_9.html Neznam, em te rupe u FSB-u, em nije baš za OC-at. Al svi ovi najbolji OC-eri imaju taj 680i chipset ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma, od te sintetike više štete nego koristi. Jedino s njom možeš vidjeti razliku koja ustvari ne postoji, tj. postoji ali samo u kontroliranim, određenim uvjetima koje može generirati neki sintetički test pa su tako ti rezultati neiskoristivi u realnim uvjetima no opet postoje i takvi testovi su jedini način da se ona utvrdi...kužite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Bez uvrede eto,ali dobro si me nasmijao. I doduše što ti kaže Smartguy,bez beda istestiraš FSB,samo smanjiš množu. ![]() ![]() @ Vuco - a čuj,svi ti vrhunski overclockeri mi se čine neki,kako je i Beren spomenuo - nVidia "supported" ekipa...a također mi se čini da su to neki ljudi koji ne mogu bez eksperimentiranja,da ih hebeš zguza... ![]() @Tor - potpuno se slažem da sintetika nekad uistinu više šteti nego koristi...čiovjek počne u njoj da traži razliku koja ne postoji,i da je svo zlo u tome,ali osim 'picajzlenja tu su dani gubljenja sa sistemom "čardak ni na nebu ni na zemlji" a sve u svemu posve nepotrebno... ![]() I općenito,možda i nisam u pravu,ali opet kažem poslovicu iz dobrih starih dana - Intel za Intela. Svaka čast nVidia-i na širenju te suppot-u sa čipsetima i po polju Intela a ne samo AMD-a. Ali vjerujem da tko ne eksperimentira i drži se provjerenog recepta ide na sigurnjak sa Intel chipsetima. To mi je nekako baš sigurno,i sigurnjak da će da "ide"...! ![]() Sad neznam kakva je nVidia za Intela,vjerujem da nije bolja nego recimo Intel chipseti,također neznam kakvi su Ati chipseti za AMD,ali sve mi je to nekako navlačenje budžeta proizvođača grafulja! i općenito... ![]() nVidia chipset za AMD...?...i dobri stari Intel chipset za dobrog starog (novog) Intela... ![]() Da i ja više ne skrećem temu,tim više jer nisam pročitao članak skroz nego samo bacio oko na grafove;ali sutra ću dokrajčit i članak...
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|