|
![]() |
#31 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja imam 3800+ X2 (kloknut za 25%) i mislim preć na E6600...ali sa matičnom me izađe preko 3K još uvijek. Sad malo gledam testove i recenzije da vidim jel mi se isplati... Prvenstveno sam gamer i filmofil....
![]() |
#32 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ma sad idem na ovaj c2d mada sam već to davno odlučil al ovo je ono.... ![]() za 12k će bit nadam se neka solidna konfa...sad još imam 600kn viška... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Gamer 2 the Bone
|
Pa dobro, sa tvog proca je svakako isplativo...ja još nisam siguran. Mijenjam samo proc i matičnu, sve drugo je tip-top... ![]()
![]() |
#35 |
Gamer 2 the Bone
|
Ma da al ću bit trendy.... ![]() Intel je sada in, kažu gurui.... ![]() Kako da odem u Piraju ili Seljuun u subotu navečer i kad me trebica pita šta imam, a ja kažem AMD-a...samo će se okrenut na peti.... A kad veliš da ti je dugačak 6600 i to sa dvije jezgre (jedna malo veća od druge) odma' se ovlaže... ![]()
![]() |
#36 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sad svoga ne bi prodao nema šanse,dobro je da ni nisam.Ko zna kakvi bi mi se procesori vrtjeli po glavi poslije ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() inače samo da još malo navlažim ove "kurvice" šta su se napalile na E6600..... proglašen je procesorom godine po dosta poznatih sajtova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
zato sam se ja riješio svoje konfe baš na vrijeme dobro ne baš cijele ![]() pa ću si poslije moći kupiti 3takve konfe za te pare ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
sada je vrijeme za kupnju novog kompa gledano sa ekonomske strane, imat ces najveci omjer ulozenog i dobivenog gledam cjene proceva u www.amd.hr svaka cast
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
a, ako nemam sada dovoljno? Hoće li se za mjesec-dva stanje drastično pogoršati? hvala
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nece, ista stvar, samo sto mozda dodu neke nove stvari pa onda pocnes o njima razmisljat, a ovo trenutno sto bi kupio prestanes uzimat u obzir jer je ono eto malo bolje (konkretno 8800gts 320 danas da uzimas, kroz koji mjesec bi ju lako mogla zamjenit x2900xt il nesto tako)
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ne, tak se nešto neće dogoditi jer a) mijenjam platforme, a ne lovim 'bleeding egde' b) nemam para. Hvala!
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
a gle, cinjenica je da kompjuteri u povjesti nisu poskupili, ove sitnice tipa nestasica rama ili promjena tecaja valute promjene max nekih 5% cjenu samog racunala u kompletu, al nist bitno. Tako da nemas brige, danas ili bilo kada nakon danas sigurno za svoju lovu neces dobit "manju" vrijednost racunala!
![]() |
|
|