|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja imam 3800+ X2 (kloknut za 25%) i mislim preć na E6600...ali sa matičnom me izađe preko 3K još uvijek. Sad malo gledam testove i recenzije da vidim jel mi se isplati... Prvenstveno sam gamer i filmofil....
|
|
|
#32 |
|
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ma sad idem na ovaj c2d mada sam već to davno odlučil al ovo je ono.... ![]() za 12k će bit nadam se neka solidna konfa...sad još imam 600kn viška... ![]() |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Gamer 2 the Bone
|
Pa dobro, sa tvog proca je svakako isplativo...ja još nisam siguran. Mijenjam samo proc i matičnu, sve drugo je tip-top... ![]()
|
|
|
#35 |
|
Gamer 2 the Bone
|
Ma da al ću bit trendy.... Intel je sada in, kažu gurui.... Kako da odem u Piraju ili Seljuun u subotu navečer i kad me trebica pita šta imam, a ja kažem AMD-a...samo će se okrenut na peti.... A kad veliš da ti je dugačak 6600 i to sa dvije jezgre (jedna malo veća od druge) odma' se ovlaže... ![]()
|
|
|
#36 | |
|
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sad svoga ne bi prodao nema šanse,dobro je da ni nisam.Ko zna kakvi bi mi se procesori vrtjeli po glavi poslije Mislim da nikom ali baš NIKOM nije potreban jači procesor doduše i ovo je previše![]() |
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() inače samo da još malo navlažim ove "kurvice" šta su se napalile na E6600..... proglašen je procesorom godine po dosta poznatih sajtova ![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
zato sam se ja riješio svoje konfe baš na vrijeme dobro ne baš cijele ![]() pa ću si poslije moći kupiti 3takve konfe za te pare ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
sada je vrijeme za kupnju novog kompa gledano sa ekonomske strane, imat ces najveci omjer ulozenog i dobivenog gledam cjene proceva u www.amd.hr svaka cast
|
|
|
|
#40 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
a, ako nemam sada dovoljno? Hoće li se za mjesec-dva stanje drastično pogoršati? hvala
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nece, ista stvar, samo sto mozda dodu neke nove stvari pa onda pocnes o njima razmisljat, a ovo trenutno sto bi kupio prestanes uzimat u obzir jer je ono eto malo bolje (konkretno 8800gts 320 danas da uzimas, kroz koji mjesec bi ju lako mogla zamjenit x2900xt il nesto tako)
|
|
|
#42 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ne, tak se nešto neće dogoditi jer a) mijenjam platforme, a ne lovim 'bleeding egde' b) nemam para. Hvala!
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
a gle, cinjenica je da kompjuteri u povjesti nisu poskupili, ove sitnice tipa nestasica rama ili promjena tecaja valute promjene max nekih 5% cjenu samog racunala u kompletu, al nist bitno. Tako da nemas brige, danas ili bilo kada nakon danas sigurno za svoju lovu neces dobit "manju" vrijednost racunala!
|
![]() |
|
|